Αγώνας Σπόρ

Άτλας Σελίνου – ΑΟΞ 0-2

Ο ΑΟΞ συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των επιτυχιών του και παρά το γεγονός πώς παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες απέναντι στον δεύτερο – μέχρι σήμερα – Άτλα Σελίνου επικράτησε με σκορ 0-2 κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 19/19 σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και τέρματα 104-4. Επόμενο παιχνίδι με την Πολύσιτο εντός έδρας την επόμενη Κυριακή στο Le Chalet.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας είχε ευκαιρίες με Μοσχόπουλο, Κουτσομιχάλη και ένα δοκάρι με τον Δάγκα ενώ το Σέλινο απείλησε στο τελευταίο πεντάλεπτο βρίσκοντας έτοιμο τον Αραμπατζή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΞ επέβαλλε τον ρυθμό του, ανέβασε στροφές και βρήκε ένα πανέμορφο τέρμα με τον Κουτσομιχάλη στο 65′ που με ωραίο σουτ ενώ είχε πλάτη με το τέρμα έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Την είσοδο τους στο παιχνίδι έκαναν κατά σειρά ο Φλώρος με τον Καλαϊτζή ( πρώτη εμφάνιση ) φτάνοντας στο 90′ όπου είχαμε την φάση του αγώνα. Στο 85′ μπήκε για πρώτη φορά εντός αγωνιστικού χώρου ο 14χρονος Φώτης Καμίλης, παιδί που αγωνίζεται στο τμήμα Κ-14 του ΑΟΞ και παίζει επιθετικός. Στο 90′ , λοιπόν , “σπάει” την μπάλα αριστερά, πατάει περιοχή και βρίσκοντας την μπάλα σε δεύτερο χρόνο πλασάρει και κάνει το 0-2 δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην κερκίδα και το παιχνίδι.

Το τέλος του αγώνα προσέφερε μια ακόμα νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και τον κόσμο να χειροκροτεί την ομάδα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button