Αστυνομικά Νέα

Εξιχνιάστηκαν δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών τροχοφόρων στην Κομοτηνή

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δεκαέξι  κλοπές μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, εκ των οποίων δεκατέσσερις  τετελεσμένες και δύο  απόπειρες, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 24-02-2024 έως 12-03-2024 στην Κομοτηνή.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής,ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους που αναζητείται.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι δράστες το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετικές συνθέσεις κατά περίπτωση,αφαίρεσαν από την Κομοτηνή δεκατέσσερις  δίκυκλες μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, ενώ σε δύο περιπτώσεις επιχείρησαν να αφαιρέσουν δίκυκλες μοτοσικλέτες, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και παρελήφθησαν από τους ιδιοκτήτες τους τα δώδεκα από τα δεκατέσσερις αφαιρεθέντα δίκυκλα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button