Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – ΑΟ Σήμαντρα 6-0

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β1′ ΕΠΣ η ομάδα του ΑΟΞ επιτυγχάνοντας το απόλυτο των 23 νικών σε 23 παιχνίδια και τέρματα 126 υπέρ και 6 κατά. Υπάρχει το παιχνίδι και με την ΑΣΠΙΔΑ Β που δεν θα πραγματοποιηθεί και κατοχυρώνεται υπέρ του ΑΟΞ με 3-0 (α.α) .

Η ομάδα μας κατακτώντας το πρωτάθλημα “πανηγυρίζει” την άνοδο της στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης , κατηγορία που θα αγωνίζεται την περίοδο 2024-2025.

Μένει πλέον μια αναμέτρηση απέναντι στον Άρη Αβάτου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όλα τα “μάτια” είναι στραμμένα στο μεγάλο αυτό παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς φίλους του συλλόγου μας.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

O AΓΩΝΑΣ

Το τελικό αποτέλεσμα 6-0 απέναντι στα Σήμαντρα, αποδεικνύει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ο ΑΟΞ παρουσιάστηκε σοβαρός θέλοντας να εξασφαλίσει από νωρίς την νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, πράγματα που επετεύχθησαν από το πρώτο κιόλας μέρος.

Στο 2′ ο Τάσος Καρακάσης την σέντρα, η μπάλα “ξυρίζει” το κεφάλι του Μελισσόπουλου, στην πορεία της ο Μαλαδένης που απλά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.

Στο 23′ ο Κιαχίδης με μια σέντρα πάρε-βάλε, βρήκε πανέτοιμο τον Μελισσόπουλο που με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 32′ το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης , υπέροχη συνεργασία, ο Μελισσόπουλος αποδέκτης της προσπάθειας “σπάει” για τον Κουτσομιχάλη που με την σειρά του κάνει το 3-0.

Στο 42′ ο Τ. Καρακάσης πασάρει για τον Σπυριδωνίδη, δεύτερη ασίστ…καθώς ο δεύτερος με σουτ τελείωσε σωστά, 4-0 για την ομάδα μας.

Στο 44′ περισσότερο για λόγους προφύλαξης ο Μελισσόπουλος έξω, μέσα ο Κρυστάλης, φορ ο Κουτσομιχάλης, στον άξονα ο Κρυστάλλης μαζί με Φλώρο και Μαλαδένη.

Στο δεύτερο μέρος εκπληκτική μπαλιά Κουτσομιχάλη στην “πλάτη” των αμυντικών των Σημάντρων, βγαίνει τετ-α-τετ ο Κρυστάλλης που πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κάνει το 5-0, δεύτερο τέρμα του νεαρού αμυντικού μέσου στο πρωτάθλημα.

Aποστολίδης και Μοσχόπουλος πέρασαν στο γήπεδο, εκτός οι Κουτσομιχάλης και Μαλαδένης στο 65′.

Στο 72′ παράλληλη του Ανηπαρόπουλου μετά από προσπάθεια με τρίπλα και πάσα από τον Αποστολίδη δεξιά, προβολή του Σπυριδωνίδη και 6-0 ο ΑΟΞ.

Στο 80′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιαχίδη, κεφαλιά του Κιουρτ αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ως offside.

Στο 82′ Σιάκκας και Καμίλης μέσα, εκτός Καρακάσης Τάσος και Αραμπατζής.

Διαιτητής του αγώνα ο Φεράτογλου, Χρυσέλης και Κρυσταλλίδου επόπτες γραμμών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button