Αγώνας Σπόρ

Εκτός έδρας θα παίξουμε τον τελικό για την πρόκριση στο Euro 2024

Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου έμαθε την έδρα του τελικού των μπαράζ του Nations League, ο νικητής του οποίου θα πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024

Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Euro 2024 μέσω των προκριματικών, καθώς έπεσε σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο με αντιπάλους τη Γαλλία και την Ολλανδία.

Ωστόσο, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, η οποία είχε εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά, θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024. Πρόκειται για τους αγώνες του Nations League τον Μάρτιο.

Η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στην Opap Arena στις 21 Μαρτίου. Εφόσον κερδίσει, θα προκριθεί στον τελικό, όπου δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Το χειρότερο είναι ότι όπως προέκυψε από τη σημερινή (23/11) κλήρωση στη Νιόν, ο τελικός θα γίνει στην έδρα της Γεωργίας ή του Λουξεμβούργου.

Αυτό σημαίνει ότι η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro 2024 μακριά από την έδρα της στις 26 Μαρτίου.

Το Path A των playoffs:

Πολωνία – Εσθονία
Ουαλία – Φινλανδία

Το Path B των playoffs:

Ισραήλ – Ισλανδία
Βοσνία – Ουκρανία

Το Path C των playoffs:

Γεωργία – Λουξεμβούργο
Ελλάδα – Καζακστάν

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button