Αγώνας Σπόρ

 Χάρης Ευφραιμίδης: “Η επιστροφή του ΑΟΞ και η παράλληλη ενδυνάμωση του ποδοσφαίρου μας μέσα από μια ομαδική προσπάθεια”

Ανεξαρτήτως των προσπαθειών που γίνονται για τον ΑΟΞ μας :

Συγχαρητήρια στον Άρη Αβάτου για την νίκη, πλέον τα πάντα είναι στο χέρι του οπότε στο παιχνίδι της Κυριακής στην Φελώνη παίζει μια κατηγορία απέναντι στον Πανδραμαϊκό. Με νίκη δεν θα χρειαστεί να περιμένει την τελευταία αγωνιστική στην Μηχανιώνα για αποτέλεσμα, θα πάει για διακοπές. Μια ομάδα που ξοδεύει και ξοδεύει πολλά σε μια εποχή που δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους να βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Συγχαρητήρια και στον Ορφέα Ξάνθης για την προσπάθεια. Έχοντας ρεπό την τελευταία αγωνιστική και ξέροντας πως είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό, έπαιξε για την φανέλα του , τίμια , σε σχέση με τα όσα…παράξενα έγιναν σε άλλα παιχνίδια .

Είχε μια καλή παρουσία με ένα μικρό ρόστερ στο πρωτάθλημα, με μια 14αδα αγωνιστών που κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν θέση στα τοπικά πρωταθλήματα. Μακάρι να γίνει η περιβόητη αναδιάρθρωση και στο τέλος να κρατήσει την θέση του στην κατηγορία που βρίσκεται για επτά συναπτά έτη κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα.

Εκτιμώ ότι ο Άρης Πετεινού θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου. Καλή επιτυχία, η περιοχή χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερους συλλόγους σε Εθνική κατηγορία, ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο. Παιδιά να παίρνουν ποιοτικά λεπτά συμμετοχής σε δύσκολες έδρες.

Τέλος αντιλαμβανόμαστε ολοένα και περισσότερο κάθε χρόνο πόσο σημαντικός είναι ο ΑΟΞ για τον Νομό. Σήμερα σκόραραν στο πρωτάθλημα πολλά παιδιά που βρισκόντουσαν στις ακαδημίες του συλλόγου. Πλάι στον ΑΟΞ ανέβαιναν και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Νομού. Άβατο αλλά και Ορφέας απαρτίζονται από παιδιά των ακαδημιών μας. Η φιλοσοφία είναι μια. Η επιστροφή του ΑΟΞ και η παράλληλη ενδυνάμωση του ποδοσφαίρου μας μέσα από μια ομαδική προσπάθεια. Και δεν αποτελεί ευχολόγιο.

Οψόμεθα. ΜΟΝΟ ΑΟΞ.

 Χάρης Ευφραιμίδης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button