Ειδήσεις

Θα επαναλειτουργήσει η Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης!

Η Σχολή θα υποδεχθεί πολλαπλάσιους εισακτέους-Ανανεώνεται και η σύμβαση για τη λειτουργία του ΠΡΟΚΕΚΑ

Η Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης θα επαναλειτουργήσει μετά από δέκα χρόνια που παραμένει κλειστή, μας ενημερώνει ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης. Ελαβε τις διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου ότι δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για τη λειτουργία της Σχολής, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις κτηριακές υποδομές. Η Σχολή θα υποδεχθεί πολλαπλάσιους, το επαναλαμβάνω, πολλαπλάσιους εισακτέους.
Ανανεώνεται και η σύμβαση για τη λειτουργία του ΠΡΟΚΕΚΑ στην υφιστάμενη δομή του στην Ξανθη.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης μας ενημερώνει:
“Με πολύ επιμονή και θέτοντας τα σωστά επιχειρήματα, καταφέραμε την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης, μετά από δέκα χρόνια που παραμένει κλειστή.
Σήμερα έλαβα τις διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου ότι δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για τη λειτουργία της Σχολής, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις κτηριακές υποδομές.
Το κόστος προβλέπεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
Μετά το πέρας των εργασιών, η Σχολή θα υποδεχθεί πολλαπλάσιους, το επαναλαμβάνω, πολλαπλάσιους εισακτέους.
Η Ξάνθη το αξίζει και ο αγώνας μας δικαιώνεται.
Ευχαριστώ θερμά το Γραφείο του Πρωθυπουργού, τους Συνεργάτες του καθώς και τον Υπουργό και Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Και δεύτερη παρέμβαση, να τονίσω, ότι ανανεώνεται η σύμβαση για τη λειτουργία του ΠΡΟΚΕΚΑ, στην υφιστάμενη δομή του στην Ξανθη.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button