Εκδηλώσεις

«Στην πόλη με τα χίλια χρώματα»-ο Δημήτρης Πετρόπουλος παρουσιάζει τον νέο δίσκο του

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30, στην αίθουσα «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ» του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ο συνθέτης/τραγουδιστής Δημήτρης Πετρόπουλος, παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο,

«Στην πόλη με τα χίλια χρώματα»

Τραγούδια που έρχονται να μας κρατήσουν συντροφιά στις καθημερινές στιγμές της ζωής και μιλούν για την αγάπη, τον πόνο, την ανάμνηση, το χρόνο.

Οι μουσικές του δίσκου απλώνονται σε διάφορα είδη και ταξιδεύουν τον ακροατή σε ποικίλα και γοητευτικά μουσικά τοπία.

Οι στίχοι των δημιουργών περιγράφουν καθημερινές διαδρομές στους δρόμους της πόλης, τις δυσκολίες των διαπροσωπικών σχέσεων, στιγμιότυπα άλλοτε σκοτεινά και άλλοτε φωτεινά, που στο τέλος καταλήγουν να μας οδηγήσουν σε μία αισιόδοξη θεώρηση της ζωής.

Στην νέα αυτή δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Πετρόπουλου συμμετέχουν εξαιρετικοί μουσικοί, φίλοι του δημιουργού, που δίνουν το δικό τους μοναδικό προσωπικό ηχόχρωμα.

Για την δισκογραφική αυτή δουλειά θα μιλήσουν:

Θανάσης Μουσόπουλος, Φιλόλογος-Συγγραφέας

Θωμάς Βουγιουκλής, Ομότιμος Καθηγητής Δ.Π.Θ., Ποιητής-Συγγραφέας

Αντώνης Μουσαδές, Μουσικοσυνθέτης

Αντώνης Χειμωνίδης, Μουσικός Παραγωγός

Την εκδήλωση συντονίζει ο εκδότης Μιχάλης Σπανίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη, του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, των εκδόσεων ΣΠΑΝΙΔΗ, του MUSIC SCHOOL ΜΟΥΣΑΔΕΣ και του οινοποιείου ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού» του  Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην καπναποθήκη Π, (οδός Καπνεργατών 9) στην Ξάνθη.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button