Αγώνας Σπόρ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟΞ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΑΟΞ στο ντέρμπυ της 15ης αγωνιστικής της SL2 επί του Λεβαδειακού 1-0 στα Πηγάδια και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, στο δύσκολο δρόμο της ανόδου στη Super leauge.Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας. Την Κυριακή θα αγωνιστεί στην Κρήτη με τα Χανιά

Στο παιχνίδι της Τετάρτης που είχε δυνατές μονομαχίες, οι παίκτες του ΑΟΞ με καλή ψυχολογία, μετά τις δύο νίκες επί της Δόξας, έπαιξαν με δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα  από την αρχή, δείχνοντας τις προθέσεις τους για τη νίκη και τους 3 βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στο στόχο, στο δύσκολο πρωτάθλημα της sl2.

Το δυσάρεστο του αγώνα ο τραυματισμός του Τάτου που αντικαταστάθηκε στο 28′.

 

Οι κυριότερες

φάσεις του αγώνα:

Στο 9′ ο Σιατραβάνης με ωραία ενέργεια έδωσε στον Τάτο αυτος σούταρε στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 12΄ σκληρό μαρκάρισμα του Δημόπουλου στον Τάτο, ο διαιτητής δεν δείχνει κίτρινη κάρτα. Στο 15′ ο Σιατραβάνης πάσαρε στο Σχρόιεν αυτός στον Τάτο από καλή θέση  σούταρε και ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε .

Στο 15′ κίτρινη στον Μπιανκόνι για σκληρό μαρκάρισμα στον Εμπερτ. Στο 23′ σέντρα του Εμπερτ  κεφαλιά του Τζουρμαν αουτ. Στο 42΄ σέντρα του Γκαρσία κεφαλιά του Εμπερτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 44′ ο Τζούρμαν κερδίζει  πέναλτι, το εκτελεσε ο Έμπερτ απέκρουσε ο Στογιάνοβιτς και στην επαναφορά με πλασέ έκανε το 1-0. Στο δευτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρονου σκληρό μαρκάρισμα του Μεχια στο Μυστακίδη χωρίς να δεχτεί την κίτρινη κάρτα.

Στο 48′ σέντρα του Σιατραβάνη κεφαλιά του Εμπερτ στο καθετο δοκάρι και στην επαναφορά από κοντά ο Μυστακίδης σούταρε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.Στο 49′ κίτρινη στο Μύγα για σκληρό παίξιμο στον Γκαρσία.Στο 54΄ σουτ του Νικα από καλή θέση αουτ.Στο 60΄ σουτ του Πολέτο αουτ. Στο 65′ κίτρινη ο Μυστακίδης.Στο 68′ σέντρα του Γκαρσία κεφαλιά του Παπάζογλου αουτ.Στο 71΄ κίτρινη στον Εμπερτ. Στο 76′ σουτ του Πολέτο αουτ.

Ξεχώρισαν από την Ξάνθη Παπάζογλου, Εμπερτ, Γκαρσία,Σιατραβάνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με λάθη, με α’ βοηθό τον Τυραικίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Π. Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

Η σύνθεση του ΑΟΞ: Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Θυμιάνης, Σχρόιεν (65′ Μικελτάτζε), Σιατραβάνης, Έμπερτ (91′ Παντελιάδης), Τάτος (28′ λόγω τραυματισμού Μυστακίδης 64′ Παπάζογλου Θ.).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο):  Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας (67’ Μυτίδης), Παναγιώτου (60’ Νίλι), Καραχάλιος, Νίκας (74’ Συμελίδης), Μεχία, Κονέ (60΄ Μαρίνος), Πολέτο, Μπιανκόνι (74’ Τζιώρας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button