Αγώνας Σπόρ

Διπλό και στο Αγρίνιο

Μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα, η Xanthi FC το Σάββατο το απόγευμα έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Super League 1, μετά το νέο «διπλό» με ανατροπή αυτή τη φορά μετά το 1-2 επί του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Μπαϊροβιτς στο 69′ έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από το Αγρίνιο χάρη στα πρώτα γκολ με την ξανθιώτικη φανέλα των Εντουάρντο (70′) και Στάρτζεον (77′) και πλέον έχει 6 πόντους στον σχετικό πίνακα.

Ντεμπούτο με την ξανθιώτικη φανέλα στη βασική 11άδα πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Βίτορ Σάο Μπέντο αλλά και οι Ζορντάν Φοσέ – Εντουάρντο Τεϊσέιρα που αγωνίστηκαν ως αλλαγή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (ΕΠΣ Κορινθίας) – β’ βοηθό τον Βασίλη Καλυβα (ΕΠΣ Φθιώτιδας). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας), διαιτητής VAR ο Ευάγγελος Μανούχος (ΕΠΣ Αργολίδας) και διαιτητής AVAR ο Ράινχαρντ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Κάστρο): Κνετ, Γιοβάνοβιτς (46′ Μιμίτο), Σανιά, Μαλής, Φυτόπουλος (46′ Μαρσιάλ), Λιάβας, Λουσέρο (68′ Μοράρ), Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

XANTHI FC (Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (38′ λ.τρ. Ντίρεσταμ), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Μπαριέντος (57′ Φοσέ), Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς, Ρενέλα (68′ Εντουάρντο).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button