Αγώνας Σπόρ

Με αισιοδοξία και χωρίς προβλήματα η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για τον ΑΟΞ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή πρωί η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για τον ΑΟΞ.

Μια προετοιμασία που ξεκίνησε Κυριακή στις 6/8 με την πρώτη προπόνηση του συλλόγου στο γήπεδο μας και ακολούθως από Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αναφέρουμε πώς όλο το αγωνιστικό τμήμα είναι εντυπωσιασμένο με την αρτιότητα των υποδομών του ξενοδοχείου και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “μόνο κάτι τέτοιο θα ταίριαζε στον ΑΟΞ“.

Το σημαντικό για τους Χρήστο Μαλαδένη και Ανέστη Αλεξούδη είναι πώς κατά την διάρκεια της εβδομάδας διαθέτουν έναν σταθερό αριθμό ποδοσφαιριστών σε κάθε προπόνηση ενώ σήμερα Κυριακή εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Κιαχίδης και Σπυριδωνίδης που απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους τις τελευταίες ημέρες.

Εκ του αποτελέσματος και βάση των ανωτέρω δημιουργείται ήδη ένας βασικός “κορμός” αθλητών και με δεδομένη την ενίσχυση του συλλόγου στην συνέχεια μέχρι και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα μπορεί να δουλέψει στο τακτικό κομμάτι όπως επιθυμεί.

Στην παρούσα φάση ενισχύεται το κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης, της διαχείρισης ενός περιβάλλοντος που αποτελείται από ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών που θα φορέσουν μια βαριά φανέλα και η λογική της ομαδοποίησης τους. Όπερ σημαίνει πώς η επικράτηση στο φιλικό με την Γενισέα την περασμένη Παρασκευή με 4-2 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, περισσότερο στόχος ήταν να “ξεμουδιάσουν” οι αθλητές και να δείξουν τα στοιχεία που διαθέτουν αλλά παράλληλα ο τεχνικός του συλλόγου να πραγματοποιήσει τις πρώτες εκτιμήσεις του.

Ο δρόμος είναι μακρύς, το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι στις 20 Αυγούστου με τον Μακεδονικό Αλιστράτης, εκ νέου στις εγκαταστάσεις του Chalet.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button