Αγώνας Σπόρ

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του ΑΟΞ

4-2 την Ελπίδα Γενισέας

Πρώτη φιλική αναμέτρηση και μπροστά σε 200 φιλάθλους ο ΑΟΞ επικράτησε της Γενισέας με σκορ 4-2. Βγήκανε θετικά συμπεράσματα από τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Μαλαδένη που είδε την ομάδα του να αποδίδει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο , πόσο μάλλον όταν ο σύλλογος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο προετοιμασίας και παράλληλα οι παίκτες ακόμα δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Επίπροσθέτως το γεγονός πώς απουσίαζαν ποδοσφαιριστές όπως οι Κιαχίδης, Σπυριδωνίδης, Κρυστάλλης και Χαριτίδης ενώ είναι δεδομένο πώς θα αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στα θετικά η πρεμιέρα του Κιούρτ που χωρίς να έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα 45′ που αγωνίστηκε έδειξε έτοιμος ενόψει της συνέχειας.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

Για τον ΑΟΞ τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα στόπερ Μοσχίδης και Παπάς με άκρα της άμυνας τους Μαλαδένη Μιχάλη και Ανηπαρόπουλο. Στον άξονα οι Φλώρος και Κατσαούνης με επιτελικό τον Βαγγέλη Μαλαδένη , σέντερ-φορ ο Μπουρλόγλου και εξτρέμ οι Λαζαρίδης και Αποστολίδης. Συμβολική ενδεκάδα καθώς οι παίκτες αποτέλεσαν τους πρώτους έντεκα που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του ΑΟΞ στην επανεκκίνηση του.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΞ απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο για την περίοδο κατά διαστήματα και πέτυχε τρία τέρματα.

Μόλις στο 4′ ο Λαζαρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Γενισέας και με ψύχραιμο πλασέ εκτέλεσε σωστά γράφοντας το 1-0 για τον ΑΟΞ.

Στο 5′ ο Λαζαρίδης άδειασε την άμυνα και με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Γενισέας. Στο 9′ ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπουρλόγλου, λίγο άουτ.

Στο 11′ ο Μελισσόπουλος σε αντεπίθεση της Γενισέας ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 17′ παράλληλη του Κατσιαούνη , μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ελπίς.

Στο 24′ 2-1 για τον ΑΟΞ, τα αδέρφια συνεργάστηκαν, υπέροχη κάθετη του Βαγγέλη Μαλαδένη στην πλάτη της άμυνας, ο Μιχάλης Μαλαδένης από αριστερά μπαίνοντας το πλασέ και γκολ τους παίκτες του Χρήστου Μαλαδένη.

Στο 45′ με την λήξη του ημιχρόνου 3-1 , φάουλ του Μπουρλόγλου , κεφαλιά “καρφωτή” του Βαγγέλη Μαλαδένη και γκολ τους “κόκκινους”.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στόπερ ο Κιούρτ με τον Μοσχίδη, μπακ οι Ανηπαρόπουλος και Καρακάσης Βαγγέλης , στον άξονα οι Φλώρος και Κατσαούνης, με επιτελικό τον Τάσο Καρακάση , φορ ο Μπουρλόγλου και εξτρέμ οι Λαζαρίδης και Αποστολίδης.

*Στην συνέχεια του αγώνα προστέθηκαν και οι Ραφαήλ Μαλαδένης με τον Μοσχόπουλο στα άκρα της επίθεσης.

Όπως είναι φυσιολογικό ο ρυθμός έπεσε, τα πόδια είναι ακόμα “βαριά”.

Στο 47′ σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή, βγάζει σωτήρια ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 52′ ο Αποστολίδης βγήκε εκτός αγώνα περισσότερο για λόγους προφύλαξης μετά από κόντρα με τον αντίπαλο και στην θέση του μπήκε υπό δοκιμή αθλητής.

Στο 58′ κεφαλιά του Καρακάση Βαγγ. μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.

Στο 60′ δόθηκε πέναλτι για την Γενισέα που εκτέλεσε σωστά ο Πανταζίδης, 3-2 μειώνει η ομάδα του Ασίμ Χατζητερζόγλου.

Στο 85′ υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη, η μπάλα στα δίχτυα, δεύτερο τέρμα προσωπικό για τον παίκτη από την Λευκόπετρα, 4-2 ο ΑΟΞ όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής Τόσκας και επόπτες οι Οτουζμπίρ και Κουτσογιάννης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button