Σε δύο γκρουπ

Το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε και την 11η αγωνιστική ημέρα απέναντι στον Ατρόμητο και η SKODA ΞΑΝΘΗ ανέβηκε σε ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που ικανοποίησε την ξανθιώτικη ομάδα.

Το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε και την 11η αγωνιστική ημέρα απέναντι στον Ατρόμητο και η SKODA ΞΑΝΘΗ ανέβηκε σε ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που ικανοποίησε την ξανθιώτικη ομάδα. Το 3-0 επί του Ατρόμητου όμως ανήκει στο παρελθόν και όλοι γνωρίζουν πως πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι.

Τη Δευτέρα υπήρξε απογευματινή προπόνηση στην οποία οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη στο κανονικό πρόγραμμα.

Μπογκντάν Μάρα και Λάζαρος Γκατσολάρι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα και ο Μάουρο Πόι γυμνάστηκε πιο χαλαρά ενώ απουσιάζει ο Δημήτρης Γούτας καθώς έχει ενσωματωθεί με την Εθνική Νέων για τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

 

 

Ανακοίνωση

 

ΠΡΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Υπ’ όψιν Προέδρου:

Κου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Γεν. Δ/ντή κου ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΠΑΤΡΙΚ

Κοινοποίηση: 1. ΕΠΟ, υπόψη Προέδρου

 κου Πιλάβιου Σοφοκλή

2. Μέλη Συνεταιρισμού

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 

Επειδή την παρελθούσα ποδοσφαιρική χρονιά, “είδαν πολλά τα μάτια μας και άκουσαν πολλά τα αυτιά μας”, είμαστε σίγουροι ότι και εσείς προσωπικά αλλά και όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, προκειμένου να διαφυλάξουμε όση αξιοπιστία έχει μείνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να συμφωνήσετε με την παρακάτω πρόταση της SKODA ΞΑΝΘΗ :

“Ποδοσφαιριστές ομάδων να υπόκεινται με κλήρωση (όπως γίνεται στο doping) σε εξέταση, όχι μόνον ούρων αλλά και αίματος.

Σίγουροι εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκριση όλων και την άμεση εφαρμογή του μέτρου, διατελούμε,

 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ

Πρόεδρος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button