“ΠΑΓΩΝΟΥΝ” ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μπένη, αντιδήμαρχο οικονομικών του δήμου Ξάνθης, αποφασίστηκε το πάγωμα των δημοτικών τελών.

Καταλαβαίνουν όλοι τη δυσχέρεια του δήμου Ξάνθης να ανταπεξέλθει στο σοβαρό πρόβλημα των εισροών, όμως και ο δήμος Ξάνθης πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες και οι επαγγελματίες της πόλης μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν πλέον στα στοιχειώδη.

Άρα καλώς έπραξε ο δήμος σε πρώτη φάση που δεν αύξησε τα δημοτικά τέλη.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα τέλη σε ειδικές περιπτώσεις και σε αναξιοπαθούντες πληθυσμιακές ομάδες, όμως είναι καλό να πρ

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μπένη, αντιδήμαρχο οικονομικών του δήμου Ξάνθης, αποφασίστηκε το πάγωμα των δημοτικών τελών.

Καταλαβαίνουν όλοι τη δυσχέρεια του δήμου Ξάνθης να ανταπεξέλθει στο σοβαρό πρόβλημα των εισροών, όμως και ο δήμος Ξάνθης πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες και οι επαγγελματίες της πόλης μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν πλέον στα στοιχειώδη.

Άρα καλώς έπραξε ο δήμος σε πρώτη φάση που δεν αύξησε τα δημοτικά τέλη.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα τέλη σε ειδικές περιπτώσεις και σε αναξιοπαθούντες πληθυσμιακές ομάδες, όμως είναι καλό να προσπαθήσει να βρει λύση ακόμη και εκεί.

Στο κάτω κάτω της γραφής ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.

 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ 16.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

 

Σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης, 16.000 εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, βλέπουν την έξοδο από τη δουλειά τους.

Ο ι δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Χαράλαμπο Ευστρατίου, θα απαντήσουν με πανελλαδική απεργία στις αρχές του Δεκέμβρη.

Δυστυχώς όλες οι αντιδράσεις πλέον της Ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των εργαζομένων, έρχονται αργά.

Οι Κυβερνήσεις και οι Τροϊκανοί βασιζόμενοι στην αδράνεια της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία ανέχτηκε Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έβαλε τα σκληρότερα οικονομικά μέτρα στη λογική του συμμορφώματος. Δηλαδή φτάσαμε στο άλλο άκρο. Αντί να συμμορφωθούν οι πολιτικοί, οι οποίοι έφεραν σε αυτό το χάλι τους πολίτες, “συμμορφώνονται” οι πολίτες.

 

ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Έχει ανοίξει για τα καλά πλέον η κουβέντα για το θέμα των εκλογών.

Έχει ανοίξει η κουβέντα για το ποιος θα είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές ή ποιό θα είναι το πρόγραμμα της ΝΔ ή ποια στάση θα κρατήσει ο ΛΑΟΣ και η αριστερά.

Θαρρείς και ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες τι από όλα αυτά θα ισχύσει.

Αλήθεια υπάρχει πιθανότητα να ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα, αν τα κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση προετοιμάζονται για τις επόμενες εκλογές;

Ενδιαφέρουν τον μέσο πολίτη αν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Γ. Παπανδρέου ή ο Λοβέρδος;

Αυτή την στιγμή οι πολίτες έχουν πρωθυπουργό και Υπουργούς και φυσικά  κυβέρνηση.

Άρα η υπάρχουσα κυβέρνηση πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να αφήσει τα κόμματα  απέξω.

Τα στελέχη των κομμάτων θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψη αυτό που ζητούν οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι εκβιάζονται καθημερινά από τα κόμματα και τους ευρωπαίους.

Οι πολίτες θέλουν η υπάρχουσα Κυβέρνηση από σήμερα κι όλας να μειώσει στο ελάχιστο τους τεμπελχανάδες και καρεκλοκενταύρους υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς, να δημιουργήσει ο κ. Παπαδήμος μια πραγματική ολιγομελή Κυβέρνηση και να πάει μέχρι τέλος την τετραετία του.

Βαρέθηκαν πλέον οι πολίτες να ακούνε κάθε τρείς και λίγο για εκλογές.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

 

Ανεβαίνει στη βαθμολογία η ομάδα της πόλης μας και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της.

Με νίκη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη επί της Δόξας θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πεντάδα, αφού ακολουθούν δυο αγώνες στα Πηγάδια και αν όλα πάνε καλά θα κλείσει το 2011 με χαμόγελα και με θέση ψηλή στη βαθμολογία.

Αρκεί και ο κόσμος της Ξάνθη να την βοηθήσει

 

 

ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ”

 

Αλήθεια ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι προτείνουν σε συνάδελφο τους να οδηγήσει την παράταξη “Πολίτες για την Αλλαγή”, όταν φύγουν από τη μέση Πούλιος – Ξυνίδης στις επόμενες εκλογές;

Το όνομα δεν το μάθαμε, αλλά μαθαίνουμε πώς είναι νέος, ορεξάτος για δουλειά και κυρίως επαγγελματίας, ο οποίος ξέρει πώς βγαίνει το μεροκάματο.

Μάλιστα κάποιοι από το στενό περιβάλλον των εν λόγω δημοτικών συμβούλων, έχουν δεδομένο το γεγονός ότι θα “διαλυθεί” η παράταξη και ήδη λένε ότι από τώρα το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, τα οποία μεταξύ τους δεν ταιριάζουν αλλά έχουν όρεξη για δουλειά και αγαπούν πρώτα τον τόπο και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button