Πολιτική

Πολιτική δραστηριότητα ΚΟ ΑΜΘ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκηςτου ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών, τις επόμενες ημέρες μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

  • Ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Θάσο:
  • Στις 9.30 πμ θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Θάσου.
  • Στις 12.30 θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Πρίνου.
  • Στις 8 μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Καλλιράχης. Πριν την ομιλία θα συναντηθεί με φορείς και κατοίκους της περιοχής για το ζήτημα του νερού στην Καλλιράχη, ζήτημα που έχουν αναδείξει οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο και την Περιφέρεια.

 Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Ιμπραήμ ΚερατζήΙμπράμ, Αρχιτέκτονας μηχανικός, πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ, πρώην μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Αύρα και Κόμαρος του Έβρου στις 8.30μμ.

 Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του Σωματείου Λιμενεργατών στις προβλήτες της COSCO, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, στις 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Δράμας.

  • Ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Λιμένα, στην Παναγία, στην Ποταμιά και την Σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024  

  • Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ με θέμα: «Αλεξανδρούπολη: Εμπορικός, ενεργειακός και στρατιωτικός κόμβος για ποιον; Οι θέσεις του ΚΚΕ στον αντίποδα των επικίνδυνων σχεδίων της πολεμικής εμπλοκής της χώρας»στις 11.30 π.μ., στο ξενοδοχείο «Εγνατία». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Βασίλης Μπέλλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του ΔΠΘ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών.

 

  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του Σωματείου Λιμενεργατών στις προβλήτες της COSCO, θα μιλήσει σε σύσκεψη που διοργανώνει η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ στις 11.30πμ, στο καφέ «Τζοκόντα».

Την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Μπέλλος, πολιτικός μηχανικός, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας στις 10πμ θα περιοδεύσει στην Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και θα συναντηθεί με τα Σωματεία των Εργαζομένων και Ιατρών του Νοσοκομείου.
  • Το απόγευμα θα μιλήσει σε σύσκεψη για την «Πράσινη ανάπτυξη  και την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή», στις 7.30μμ στο καφενείο  του Ορέστη, στην πλατεία Πενταλόφου του Δήμου Ορεστιάδας.

23/5/2024

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button