Αγώνας Σπόρ

Γιορτή του παιδικού πρωταθλήματος

Το Σάββατο 25 Μαϊου στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του παιδικού πρωταθλήματος.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τα παιδιά, προπονητές, ομάδες, γονείς και φίλους  που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλια ενώ θα δοθούν κύπελλα σε κάθε σωματείο που συμμετείχε στο πρωτάθλημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης είναι ιδιαίτερα περήφανο καθώς για ακόμη μια χρονιά, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, ολοκληρώθηκε μια γιορτή του ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές τα 100αδες παιδιά από όλο τον Νομό μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα, τους δάσκαλους – προπονητές για την άψογη συνεργασία αλλά και τις όποιες προτάσεις πραγματοποιούν για την καθημερινή βελτίωση του παιδικού πρωταθλήματος, τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για την αντοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα που είχε αρκετές οδικές μετακινήσεις.

Για το τέλος αφήσαμε τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές που είχαν την ευκαιρία για ακόμη μια χρονιά να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, να γεμίσουν με χαρά και χαμόγελα κάθε Σάββατο μας και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο.

Ραντεβού το Σάββατο στις 11:00 στο Ενωσιακό γήπεδο !

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button