Το τρίτο μάτι

Το Δίκτυο Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας-Τουρκίας-Βουλγαρίας και η Νομαρχία Ξάνθης διοργανώνουν Έκθεση Τουριστικής Προβολής, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:30 μ.μ στην κεντρική πλατεία στην Ξάνθη.

*Το Δίκτυο Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας-Τουρκίας-Βουλγαρίας και η Νομαρχία Ξάνθης διοργανώνουν Έκθεση Τουριστικής Προβολής, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:30 μ.μ στην κεντρική πλατεία στην Ξάνθη. 


Η Έκθεση Τουριστικής Προβολής έχει ως στόχο, την προβολή του Δικτύου ως ενιαίο διασυνοριακό τουριστικό προϊόν, την προώθηση και ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των Νομαρχιών Ελλάδας – Τουρκίας – Βουλγαρίας, μέλη του Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας, σε θέματα καθημερινότητας και τοπικής ανάπτυξης.


 



*Αυστηρά θα  είναι τα μέτρα της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης για το παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στα Πηγάδια. Περίπου 1500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στην κερκίδα. Ευχόμαστε να  κυλήσουν όλα ηρεμα


 



*Σημαντικό κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis, που διεξήχθη για τον ΑΝΤ1, εμφανίζοντας τη διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ να έχει περιοριστεί στο 0,3%. 


Συγκεκριμένα, η ΝΔ στη δημοσκόπηση λαμβάνει 27,9%, το ΠΑΣΟΚ 27,6%, το ΚΚΕ 7,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 11,5%, το ΛΑΟΣ 4,4% , οι Οικολόγοι Πράσινοι 3% , άλλο 3%, άκυρο/λευκό 7,8%, δεν θα ψήφιζαν δήλωσε το 2,5%, αναποφάσιστοι το 3% και δεν απάντησε το 1,9%. 


 



*Εξάλλου, σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, το 70,3% διαφωνεί με την κάλυψη που προσέφερε ο Πρωθυπουργός στον Γιώργο Βουλγαράκη. 


Μιλώντας στη ΝΕΤ 105.8 ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος είπε ότι εάν ήταν στη θέση του Γιώργου Βουλγαράκη και πίστευε ότι έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση θα έδινε την παραίτηση του στον Πρωθυπουργό. 


 



*την  Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008, από 10:00 έως      14:00 Ω,  κλιμάκιο στρατιωτικών ιατρών, αποτελούμενο από Καρδιολόγο και Ψυχίατρο συνοδευόμενο από ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΕΧΙΝΟΥ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.


Επίσης την ίδια ημέρα, δεύτερο κλιμάκιο αποτελούμενο από ιατρό γενικής ιατρικής,  θα βρίσκεται στο Aγροτικό Iατρείο ΘΕΡΜΩΝ,  όπου θα εξετάσει κατοίκους των χ. Μέδουσα, Κίδαρις  και Διάσπαρτο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button