ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας τον Μακεδονικό, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.

Φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας τον Μακεδονικό, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.


Η ομάδα της Θράκης είχε την ευκαιρία στην διακοπή του πρωταθλήματος να δώσει ένα ακόμη τεστ απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που ξεκινάει την Γ’ Εθνική κατηγορία με πολλές φιλοδοξίες.


Το τελικό 3-0 βρήκε τους περίπου 700 φιλάθλους να χειροκροτούν και να φεύγουν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των γηπεδούχων. 


 Επίσης αποτελεί και το τελευταίο τεστ ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής ημέρας της Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που ως γνωστόν θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:45 στην Ξάνθη.


Έτσι κάπως δικαιολογείται και το ότι η συνάντηση με τον Μακεδονικό ξεκίνησε νωρίς και συγκεκριμένα στις 17:30 ώστε να εγκλιματιστούν οι ποδοσφαιριστές στις καιρικές συνθήκες. 


 Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο που πραγματοποίησαν οι Χουάν Πάμπλο Αβεντάνο και Ρόμαν Βάλνερ μπροστά στο κοινό της ομάδας καθώς αγωνίστηκαν από 45 λεπτά. Ο Αργεντινός στο 1ο 45λεπτο και ο Αυστριακός στο 2ο 45λεπτο φορώντας την φανέλα με το Νο77. 


 Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό όταν ο Χάρης Παππάς κινήθηκε στην δεξιά πλευρά της άμυνας και παράλληλα από την γραμμή του άουτ την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την σέντρα και ο Μασιέλ σε άδεια εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 


 Το 2-0 έγινε στο 14ο λεπτό με εκτελεστή τον ίδιο ποδοσφαιριστή αλλά δημιουργό τον Πολωνό Ράφαλ Γκρζέλακ που με μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Μασιέλ και αυτόν με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα αντίπαλα δίχτυα.


Στο 29ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν την δικιά τους καλή ευκαιρία αλλά η κεφαλιά του Κανόμπιο από το ύψος του πέναλτι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γκσπούρνιγκ. 


 Το 2-0 του ημιχρόνου έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές να πραγματοποιήσουν αλλαγές κατά την ανάπαυλα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής και στους παίχτες που βρισκόταν στον πάγκο. Αλλωστε και η ομάδα του Μακεδονικού ξεκινάει πολύ σύντομα τους δικούς τις αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής κατηγορίας. 


 Ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ, Στέλιος Κατρακυλάκης, πραγματοποίησε 11 αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κάτι που έφερε τον Βάλνερ στην κορυφή της επίθεσης.


Μάλιστα ο Αυστριακός μετά από 2 οφ σάιντ που σημειώθηκε έχασε 2 σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει τον λογαριασμό του.


Στην 1η νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ στην 2η η κεφαλιά του πέρασε άουτ. 


 Ο Ντιέγκο Κιντάνα στο 78ο λεπτό πέτυχε το ομορφότερο τέρμα της συνάντησης και εισέπραξε δικαιολογημένα το χειροκρότημα των φιλάθλων. Συγκεκριμένα ο Μάριους Μίτου έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και κινήθηκε προς την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την σέντρα και ο Ντιέγκο με μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το 3-0. 


 SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ (46’ Λυμπερόπουλος), Φλίσκας (46’ Ριζογιάννης), Κωστούλας (46’ Σταθάκης), Βάλλας (46’ Ζουέλα), Τζιωρτζόπουλος (46’ Μαρτσέλο), Μασιέλ (46’ Σουάνης), Αβεντάνο (46’ Λορεφίσε), Ταιντέρ (46’ Κιντάνα), Γκρζέλακ (46’ Πόι), Παππάς (46’ Ντοριβάλ), Αγκάλι (46’ Βάλνερ, 75’ Μίτου). 


Μακεδονικός: Κιουτσούκωφ, Μπουλγκούρας, Κανόμπιο, Καλογιαννίδης, Κλοκίδης, Παντελιάδης, Μπελίτσας, Σαμαράς, Δημητριάδης, Σαρηγιαννίδης, Κουλακιώτης. Επίσης έπαιξαν και οι Ντράγκο, Γεωργιάδης, Σαπιασβίλι, Ταρασιάδης, Μιλκούδης, Καρακαλίδης, Περγκίκα. 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button