Αγώνας Σπόρ

Η αποστολή του ΑΟΞ για τον αγώνα στο Σέλινο

21η αγωνιστική για τον ΑΟΞ και η ομάδα μπαίνει στην τελευταία εξάδα των αγώνων της που στην ουσία είναι πέντε.

Αντίπαλος της σήμερα εκτός έδρας στις 15:00 η δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία Άτλας Σελίνου και ακολουθούν κατά σειρά οι Πολύσιτος (εντός), Ραιδεστός (εκτός), Σταυρούπολη (εντός) και Σήμαντρα (εντός).

Τελευταίο – θεωρητικά- παιχνίδι αυτό με την ΑΣΠΙΔΑ Β η οποία όμως έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και οι τρεις πόντοι θα αποκτηθούν άνευ αγώνα. Η ομάδα μας έχει πετύχει ως τώρα το απόλυτο 18/18, τέρματα 102-4 και θέλει με την ίδια σοβαρότητα να συνεχίσει μέχρι τέλους , ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, σεβόμενη την ιστορία της αλλά και τους αντιπάλους όπως ακριβώς έχει πράξει έως τώρα. Η πρώτη θέση είναι εξασφαλισμένη και μαθηματικά ενώ βρισκόμαστε σε παράλληλα σε αναμονή της ημερομηνίας ορισμού του τελικού αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον ΑΡΗ Αβάτου.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Ανθόπουλος και είναι…κυριολεκτικά μισή καθώς υπάρχουν προβλήματα απουσιών με κάρτες και τιμωρίες είναι η ακόλουθη :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : Αραμπατζής – Σιάκκας

ΣΤΟΠΕΡ : Κιουρτ – Βαγγέλης Καρακάσης

ΜΠΑΚ : Ανηπαρόπουλος – Κιαχίδης – Φερεντίνος

ΜΕΣΟΙ : Κουτσομιχάλης – Φλώρος – Μαλαδένης – Κρυστάλης

ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ : Καλαϊτζής – Σπυριδωνίδης – Μοσχόπουλος – Χαριτίδης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ : Δάγκας – Καμίλης

Στην 17άδα εισήλθε όπως παρατηρείτε ένα νέο όνομα, ο 14χρονος ποδοσφαιριστής Καμίλης που εντάσσεται από το αγωνιστικό τμήμα Κ-14 στο οποίο παράλληλα ηγείται ο τεχνικός της αντρικής ομάδας Νίκος Ανθόπουλος. Αποτελεί μια επιλογή με πολλαπλό στόχο και με την οποία ο ΑΟΞ αποδεικνύει πώς για το μέλλον του λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν το τμήμα των υποδομών του σε σχέση με την αγωνιστική του επιστροφή.

Εκτός ομάδας για σήμερα για διαφορετικούς λόγους (κάρτες, τραυματισμοί, προσωπικοί λόγοι) οι : Τάτσης , Χατζηγιαννάκης , Μοσχίδης , Δήμος Αραμπατζής , Μελισσόπουλος , Βαφειάδης , Ιντζέ Φικρή , Αποστολίδης , Λαζαρίδης και Καρακάσης Τάσος.

Διαιτητική τριάδα θα είναι οι κύριοι Τσοπουλίδης, Χρυσέλης Γ. και Ξυδιάς

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button