Αγώνας Σπόρ

Ο ΑΟΞ στον τελικό!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που είχε ένταση, πάθος και τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟΞ να γεμίζει όλες τις γωνιές του γηπέδου (ουδέτερη η έδρα στο γήπεδο της Φελώνης), η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 1-0 με ένα υπέροχο τέρμα του Μελισσόπουλου στο 39’ παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης απέναντι στον πρωτοπόρο της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, Παύλο Μελά Κουτσού.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα μας που στην επανεκκίνηση της καταφέρνει και εξασφαλίζει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης παίρνοντας την άνοδο στην Α! ΕΠΣ ενώ παράλληλα προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου σε ημερομηνία που θα οριστεί από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αντίπαλος της ομάδας μας ο ΑΡΗΣ Αβάτου που συμμετέχει στην Γ’ Εθνικη  Κατηγορία.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και παιδιά της ακαδημίας μας χειροκροτώντας τις προσπάθειες των παικτών μας καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού !

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά οι φάσεις ήταν με τον ΑΟΞ που εκτός από το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μελισσόπουλου που βρήκε δίχτυα μετά από υπέροχη προσπάθεια στο 39’, υπήρχαν και φάσεις με τον Κουτσομιχάλη και τον Σπυριδωνίδη για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος στο 53’ ο Μελισσόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ…σχεδόν από το κέντρο, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” για τον ΑΟΞ το παιχνίδι.

Στο 58’ ο Μελισσόπουλος βγήκε μόνος του στην κόντρα κάθετα στην περιοχή και ο Τυριάκης του Παύλου Μελά Κουτσού τον ανέτρεψε, τελευταίος παίκτης και πολύ σωστά ο διαιτητής του Σεζέρ Φεράτογλου (επόπτες οι Σαββόγλου και Σκριάπας) τον απέβαλε.

Στο 90’  είχαμε τέσσερις αποβολές. Οι Μελισσόπουλος (ήταν στον πάγκο) , Βαφειάδης και Καρακάσης δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα και από πλευράς Κουτσού ο Μίλκογλου, με τις δύο ομάδες να μένουν με εννιά παίκτες.

Ένα λεπτό πριν όμως ο Τάσος Καρακάσης έβγαινε “ματ” με την εστία, σκόραρε αλλά ο επόπτης – κακώς όπως φαίνεται από το replay – ακύρωσε το τέρμα του ΑΟΞ που σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε, φυσιολογικά στο τελευταίο διάστημα το Κουτσό προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση του με μεγάλες μπαλιές χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο.

Μεγάλη πρόκριση για την ομάδα μας, ραντεβού…την ερχόμενη Κυριακή με τον Άτλα Σελίνου εκτός έδρας, στις 15:00. Η προσπάθεια συνεχίζεται με φόντο…την ολική επιστροφή μας !

Από το γραφείο τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button