Αγώνας Σπόρ

Αετός Γοργόνας – ΑΟΞ 0-3

19η αγωνιστική και η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 0-3 επί του γηπεδούχου Αετού Γοργόνας πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο το 17/17 στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣ Ξάνθης και τέρματα 90-4.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πώς ο δεύτερος Άτλας Σελίνου έκανε το ρεπό του, η διαφορά της βαθμολογίας αυξήθηκε στους 16 πόντους ενώ μένουν έξι αγωνιστικές. Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟΞ φιλοξενεί στις 15:00 τον Εχίνο SPORT στις εγκαταστάσεις του Le Chalet.

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι η ενδεκάδα του συλλόγου μας όπως αυτή επελέγη από τον τεχνικό μας Νίκο Ανθόπουλο που η αλήθεια είναι πώς δεν διέθετε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην διάθεση του λόγω τραυματισμού :

Στην αναμέτρηση ο ΑΟΞ μπήκε με διαθέσεις να “τελειώσει” από νωρίς την αναμέτρηση και μόλις στο 6′ ο Δάγκας μετά από αλλεπάλληλες κόντρες από κοντά άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 28′ ύστερα από σέντρα του Μαλαδένη έκανε το 0-2. Στο δεύτερο μέρος ο Μοσχόπουλος μπήκε στην θέση του Κρυστάλλη και στο 70′ ωραίο σουτ του Φλώρου, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σπυριδωνίδης έκανε το 0-3.

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα αποθεώθηκε από τους φιλάθλους μας τους οποίους ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Καλή πορεία και καλή δύναμη ευχόμαστε στην ομάδα του Αετού Γοργόνας για την συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους σε διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button