Εκδηλώσεις

Τη βασιλόπιτα έκοψε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ξάνθης

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ξάνθης στην Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης παρουσία αρχών, εφόρων, στελεχών, φίλων, γονέων και μέλη του Τοπικού Τμήματος.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης του οικουμενικού θρόνου – Πρωτοσύγκελος –πατέρας Σοφρώνιος που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας το σπουδαίο έργο και προσφορά του Σ.Ε.Ο. στην κοινωνία μεταφέροντας παράλληλα και τους χαιρετισμούς του Μητροπολίτη Ξάνθης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κος ΧατζηγκενέΙρφάν, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Τσέπελης Μιχάλης και ο Αντιδήμαρχος Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών κος Τσορμπατζίδης Μάριος.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η Τοπική Έφορος, Αναστασία Μωρέα, τόνισε ότι ο Οδηγισμός είναι μια μεγάλη παρέα στην οποία μπορούν να ενσωματώνονται παιδιά από 5 ετών έως και ενήλικες καθώς δεν διαχωρίζει ηλικία, φύλο και θρησκεία.

Τυχεροί της όμορφης εκδήλωσης η τοπική έφορος Αναστασία Μωρέα και ο μικρός οδηγός Κωνσταντίνος που κέρδισαν δώρα και κατασκηνωτικό εξοπλισμό.

Το Τοπικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τους γονείς που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Οδηγικής καθημερινότητας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ´Σ.Σ.  καθώς και τη Διεύθυνση και προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών για την άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button