Τοπικά νέα

Η Αλεξάνδρα Δουλγεράκη υποψήφια με τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Ας μου επιτραπεί να καλωσορίσω στη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» την Αλεξάνδρα Δουλγεράκη με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο.
Και αυτό διότι η Αλεξάνδρα είναι αγαπημένη συνάδελφος και συνεργάτιδά μου για πολλά χρόνια!!
Είναι ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, με ιδιαίτερες ικανότητες και ευαισθησίες!!
Η μόνιμη διαφωνία μας πάντα ήταν ότι λόγω της ιδιαίτερης σεμνότητας που τη διακρίνει ήθελε να προσφέρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ εγώ της έλεγα ότι πρέπει να βγει ΜΠΡΟΣΤΑ και να συμμετέχει και με θεσμικό τρόπο. Τελικά την έπεισα να δεχθεί να είναι υποψήφια με το δημοτικό μας συνδυασμό και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό!!
Η Αλεξάνδρα είναι Νηπιαγωγός, ζει μόνιμα στην Ξάνθη, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών και διετέλεσε για χρόνια Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης.  
Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, με φρέσκιες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και με θέληση για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο, πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο!!
Η παρουσία της μας τιμά, όπως βέβαια και η παρουσία όλων των νέων συμπολιτών μας που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας και είναι γεμάτοι με διάθεση και όρεξη για δουλειά και προσφορά!!
Αλεξάνδρα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα και καλή μας επιτυχία!!
Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Σάββας Μελισσοπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button