Αγώνας Σπόρ

Ο Μητρόπουλος στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ !

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει ακόμη μια προσθήκη στο ενεργητικό του, αυτή του Φίλιππου Μητρόπουλου που αγωνίζεται στη θέση του play maker και έχει ήδη αγωνιστεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια προσθήκη που αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευσή μας στην ανάπτυξη του ταλέντου και στην ενίσχυση της ομάδας μας με ποιοτικούς παίκτες.

Ο Φίλιππος Μητρόπουλος έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές του στην προηγούμενη πορεία του στην Β Εθνική. Με την ευφυΐα του στο παιχνίδι, την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Φίλιππο για την επιλογή του να ενταχθεί στην ομάδα μας και να γίνει μέρος της μπασκετικής μας οικογένειας. Τον καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκαλιές και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί επιτυχίες και προκλήσεις.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Φίλιππος Μητρόπουλος γεννήθηκε στις 1 Ιουνίου 2002 και αγωνίζεται στη θέση του play maker. Αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακές ομάδες του ΠΑΟΚ για να πάρει μεταγραφή στην Αρετσού με την οποία συμμετείχε σε ηλικία 18 ετών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Επόμενος σταθμός του ο Ερμής Λαγκαδάς και στη συνέχεια η Σταυρούπολη με τις οποίες είχε γεμάτες αγωνιστικές χρονιές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button