Εκλογές

Λαμψίδης: Προεκλογική ομιλία μου φτιαγμένη μόνον από αλήθειες!

Προεκλογική

ομιλία μου φτιαγμένη

μόνον από αλήθειες!

Φωτογραφίζει

την πραγματικότητα,

ως έχει, χωρίς μακιγιάζ!

 

Είναι μια ασπρόμαυρη

φωτογραφία

στην οποία πρέπει

να βάλουμε χρώμα!

 

ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

 

ΕΑΝ… το πιστέψουμε

δεν θα είναι όνειρο!

________

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη

Υποψήφιου βουλευτή Νομού Ξάνθης με το ΕΑΝ…

 

Το ΕΑΝ… δεν είναι ένα ακόμη μικρό κόμμα,

είναι χιονοστιβάδα, που θα γιγαντωθεί με τον χρόνο

και πολύ σύντομα θα έχει ρόλο στα πολιτικά πράγματα.

_______

 

ΣΤΗΝ πατρίδα μας, ως έχουν τα πράγματα, αν προτείνεις σε κάποια ή κάποιον να μπει μπροστά-επικεφαλής σ’ έναν αγώνα απελευθέρωσης του λαού της από τους εξωτερικούς δυνάστες και τους εδώ χρυσοπληρωμένους υπηρέτες τους, είναι σαν του ζητάς να σταθεί απέναντι στο εκτελεστικό απόσπασμα άφοβα!

Κι’ αν πει «ναι, δέχομαι», τότε αυτός είναι πραγματικά γενναίος, γνήσιος  πατριώτης και αληθινός Έλληνας και άνθρωπος. Είναι, με αποδείξεις, πραγματικά κατάλληλος για επικεφαλής και όχι σαν τους άλλους «καταλληλότερους» των δημοσκοπήσεων, όπου συγκρίνεται ο ένας άχρηστος με τον άλλον άχρηστο και μας πιάνουν τα γέλια, διότι αυτά δεν είναι πολιτική, είναι καραγκιοζλίκια.

Εγώ είμαι από αυτούς που μπαίνουν μπροστά, όχι βέβαια ως αρχηγός αλλά ως άνθρωπος που δεν χάλασε και φρόντισε με φόβο Θεού να αξιοποιήσει το ταλέντο που του δόθηκε. Το έκανα πολλές φορές στη ζωή μου, στην καριέρα μου ως δημοσιογράφου και μπορεί να μην με πυροβόλησαν με πραγματικά πυρά, εικονικά όμως με εκτέλεσαν πολλές φορές. Γιατί, τι άλλο είναι, να μαθαίνεις ότι η σκοτεινή – σατανική μασονία είπε σε δικό σου άνθρωπο: «πες τον αδελφό σου να μην μας πολεμάει, δεν θα καταφέρει τίποτα, αλλά θα πεινάσουν τα παιδιά του;»

Είχα και έχω μιαν αόρατη προστασία και όχι μόνο δεν κατάφεραν να με εξαφανίσουν, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να με συντρίψουν οικονομικά, αλλά όσοι έβαλαν χέρι επάνω μου, το …έχασαν! Γράφω την πάσα αλήθεια, εξομολογούμαι ενώπιόν σας. Εξαφανίστηκαν και μασόνοι και αρκετοί μικροί άνθρωποι που με έβαλαν τρικλοποδιές με παραγγελία εκείνων που πλήττονται από το θάρρος μου να δείχνω το σεβασμό μου  στην αλήθεια χρησιμοποιώντας την.

Τα πράγματα έφθασαν σε οριακό σημείο. Μας εξουσιάζουν τα γουρούνια του δημόσιου βίου σαν να είμαστε κατώτερά τους ζώα. Δεν πρόσθεσαν στο εθνικό ταμείο ούτε ένα ευρώ, δανείζονται ασταμάτητα, εκτινάσσοντας το εξωτερικό χρέος στα 400 τόσα δισεκατομμύρια, το έκαναν δικό μας χρέος και κλέβοντας τον ιδρώτα μας και από τα δανεικά είναι όλοι τους βολεμένοι στον αφάνταστο βαθμό. Ζούνε μέσα στη χλιδή, αποταμιεύουν τα περισσεύματα σε οφσόρ εταιρίες και σε τράπεζες, αγοράζουν ακίνητα και φέρονται όπως ο άφρονας του Ευαγγελίου χωρίς να λογαριάζουν ότι βίος είναι πρόσκαιρος και ο θάνατος η κοινή μοίρα όλων μας.

Δεν είμαστε ραγιάδες οι Έλληνες. Έχουμε παρελθόν που φωνάζει για να ακούσει η οικουμένη ότι λατρέψαμε και υπηρετήσαμε και με το θάνατό μας ακόμη την ελευθερία ως το υπέρτατο αγαθό, ότι είμαστε διαλεκτοί και ότι έχουμε υπερηφάνεια ελληνική και φιλότιμο ελληνικό.  Ποιοι απελευθέρωσαν την πατρίδα μας μετά από αιώνων σκλαβιά; Οι αρματολοί και κλέφτες των βουνών και των λαγκαδιών της ωραίας ως θεϊκό οικόπεδο πατρίδας μας. Ε, αυτοί, οι απελευθερωτές, περιθωριοποιήθηκαν και αγνοήθηκαν σαν να ήταν η Επανάσταση του ’21 ένα χωρατό και όχι ποτάμια με αίμα. Και χρειάστηκε να γίνει Επανάσταση μέσα στην Επανάσταση, με σημαιοφόρο τον θρυλικό στρατηγό Μακρυγιάννη, με αίτημα να συνταχθεί Σύνταγμα του Λαού και όχι του Παλατιού ή του …Μαξίμου!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, με αίτημα να συνταχθεί ένα Σύνταγμα του Λαού, γραμμένο στην απλή ελληνική, κατανοητό από όλους και όχι λόγια των σπουδασμένων που κρύβουν τις αλυσίδες και …νόμος ορίζει έτσι ή αλλιώς.

Που είμαι υποψήφιος δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μου. Από στράτευση σε στράτευση. Με τον αγώνα βγάζεις τον εαυτό σου από τον βούρκο και προσπαθείς να βγάλεις και τους άλλους.

ΕΑΝ… το κάνουμε όλοι αυτό, στη βρωμιά θα μείνουν μόνον οι βρωμισμένοι, τα γουρούνια, διότι εκεί είναι ο χώρος τους, πριν τα πάνε στο σφαγείο…

___________________

Περαία 10 Μαΐου 2023

ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΑΜΨΙΔΗΣ

Υποψήφιος βουλευτής Νομού Ξάνθης με το ΕΑΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button