Ετοιμάζει έκπληξη με Σάβιο

Μια μεγάλη μεταγραφική έκπληξη ετοιμάζει η SKODA Ξάνθη. Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Globo”, η ακριτική ομάδα προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σάβιο Μπορτολίνι Πιμέντελ ή απλώς Σάβιο, όπως είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό.

ΞΑΝΘΗ:


Ετοιμάζει έκπληξη με Σάβιο


 


Μια μεγάλη μεταγραφική έκπληξη ετοιμάζει η SKODA Ξάνθη.


Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Globo“, η ακριτική ομάδα προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σάβιο Μπορτολίνι Πιμέντελ ή απλώς Σάβιο, όπως είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό.


Ο Βραζιλιάνος παίκτης μπορεί να παίξει ως επιτελικός χαφ και ως αριστερός χαφ-εξτρέμ. 


Είναι 34 ετών, έχει αγωνιστεί για πέντε σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας τρία Champions League (1998, 2000, 2002), ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (2001),ένα Κύπελλο Ισπανίας(2004) και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2004).


Ο Σάβιο είχε αγωνιστεί επίσης στη Σαραγόσα, στη Σοσιεδάδ και τη Λεβάντε, ενώ από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στη βραζιλιάνικη Ντεπορτίβο Κασίμπασα. 



 


 


SKODA ΞΑΝΘΗ –


Προσεχώς δύο Γερμανοί


 


 


Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο Γερμανών ποδοσφαιριστών βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ξάνθη.


Όπως αναφέρεται οι διοικούντες της ομάδας μας περιμένουν εντός των προσεχών ημερών τους δύο παίκτες από τη συγκεκριμένη χώρα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά


 Εν τω μεταξύ την πρώτη τους προπόνηση έκαναν οι τρεις νεοαποκτηθέντες Βραζιλιάνοι της Ξάνθης.


Οι Ντοριβάλ, Ροτζέριο και Μαρσελίνιο θα συνεχίσουν να γυμνάζονται μόνοι τους μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε να είναι έτοιμοι.


Τη σκέψη να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχουν ο Γιάννης Ματζουράκης και ο Γιώργος Κασναφέρης.


 Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες προσανατολίζονται η ομάδα να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στα 3-5 Πηγάδια και αργότερα να αναχωρήσει για την Ολλανδία.


        


Τα φιλικά προετοιμασίας


 


 Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις των ανθρώπων της Ξάνθης όσον αφορά το θέμα των φιλικών αγώνων που πρόκειται να δώσει στην Ολλανδία κατά το διάστημα παραμονής της.


Το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη πρόκειται να δώσει 5 φιλικά παιχνίδια στις 15 μέρες που πρόκειται να μείνει στην Ολλανδία. Να σημειωθεί πως αλλαγή υπήρχε και στην ημερομηνία αναχώρησης από την Ολλανδία καθώς καθυστερεί κατά 3 μέρες, αντί για τις 7 Αυγούστου η ομάδα θα φύγει στις 10 Αυγούστου. 


Αναλυτικά τα φιλικά έχουν ως εξής:


Στις 27.07.08 με την Ολλανδική Ουτρέχτη


Στις 29.07.08 με την Ολλανδική Τσβόλε 


Στις 02.08.08 με την Τούρκικη Ανκαράσπορ 


Στις 05.08.08 με την Ολλανδική Χέρενβεν 


Στις 08.08.08 με την Ολλανδική Χέρκουλες 


 



Εβγαλε πρόγραμμα ο Φερέρα 



Ο Εμίλιο Φερέρα είναι από το βράδυ της Δευτέρας στην Κομοτηνή και είχε συνάντηση με τους παράγοντες του Πανθρακικού.


Ο Βέλγος τεχνικός κατάρτησε και το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα γίνει στην Μεσούνη, ενώ θα υπάρξουν και φιλικά παιχνίδια στο Βέλγιο.


Στις 4 Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά τεστ των παικτών ενώ στις 7 Ιουλίου θα αρχίσουν οι προπονήσεις και θα γίνουν στο γήπεδο της Μεσούνης όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 


Στις 28 Ιουλίου έως και 10 Αυγούστου η αποστολή θα φιλοξενηθεί στην πόλη Γκένκ του Βελγίου και θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια στις 2,6,9 Αυγούστου. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button