Εκδηλώσεις

«Τι θέλει το ΝΑΤΟ στην πιο φτωχή Περιφέρεια της χώρας;»

Εκδήλωση της Οργάνωσης Περιοχής Αν. Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ

Εκδήλωση με τίτλο «Τι θέλει το ΝΑΤΟ στην πιο φτωχή Περιφέρεια της χώρας;» θα πραγματοποιήσει η Οργάνωση Περιοχής Αν. Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ στα Προκάτ του Πολυτεχνείου της Ξάνθης την Παρασκευή 20 Γενάρη στις 20:00. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια τις τρίμηνης καμπάνιας γνωριμίας με την ΚΝΕ και αγωνιστικής συμπόρευσης που με το ΚΚΕ στην οποία έχει προχωρήσει το ΚΣ της ΚΝΕ στα πλαίσια του 13ου Συνεδρίου της ΚΝΕ με τίτλο: «Είμαστε χιλιάδες -νέοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές- μέλη την ΚΝΕ. Γιατί όχι και εσύ; Έλα μαζί μας!»

Η εκδήλωση θα περιέχει χαιρετισμούς από μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και νέους στρατευμένους, φίλους και μέλη της ΚΝΕ και κεντρική ομιλία από τον Νίκο Ζαχαρόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Με αυτή την εκδήλωση, οι οργανώσεις της ΚΝΕ επιδιώκουν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που απασχολούν τη νεολαία της περιοχής καλώντας την παράλληλα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και στη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Πόσο μάλλον όταν αυτή η περίοδος βρίσκει τον λαό και τη νεολαία της περιοχής σε συγκεκριμένες συνθήκες. Από τη μία ο λαός βλέπει το ένα ενεργειακό έργο να διαδέχεται το άλλο, την ίδια ώρα που η περιοχή της Θράκης κατατάσσετε στις πρώτες θέσεις σε επίπεδο ΕΕ στην ενεργειακή φτώχεια, στην ανεργία των ΄νέων με ποσοστά 45%, στην οικονομική ανέχεια.Ταυτόχρονα, η ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για της Βάσεις που ξεκίνησε επί Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2017 και υπογράφτηκε επί ΝΔ όλη η χώρα μετατρέπεται σε ορμητήριο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ. Η χώρα προχωράει σε αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού και δυνάμεων σε δεκάδες ιμπεριαλιστικές αποστολές το εξωτερικό, όπως συμβαίνει και με τον πόλεμο στην Ουκρανία μέσω της Βάσης στην Αλεξανδρούπολη, μετατρέποντας την περιοχή και σε στόχο των αντιπάλων δημιουργώντας μεγάλους κινδύνους για το λαό.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση, τα μέλη της ΚΝΕ θα αναδείξουν ότι όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα που θα απασχολήσουν τη συζήτηση δεν είναι μονόδρομος, ότι μέσα στα «σκοτάδια» που ετοιμάζουν για το λαό και τη νεολαία,  το Πρόγραμμα και οι θέσεις του ΚΚΕ μπορούν να αποτελέσουν τη «σπίθα» που φωτίζει την πραγματική διέξοδο.

Οργάνωση Περιοχής Αν. Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button