Αγώνας Σπόρ

Κοτύλη – ΑΟΞ 0-8

Με σκορ 0-8 επικράτησε η ομάδα μας εκτός έδρας με αντίπαλο την Κοτύλη. Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες σε ένα μικρό γήπεδο, ο ΑΟΞ παρουσιάστηκε έτοιμος και σοβαρός τελειώνοντας νωρίς την αναμέτρηση.

Η ενδεκάδα

Ο αγώνας

Η ομάδα μας “καθάρισε” νωρίς την αναμέτρηση. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κουτσομιχάλης με εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1 και πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα στο πρωτάθλημα σε δύο συμμετοχές.

Στο 14ο ο Βαγγέλης Μαλαδένης μετά από κάθετη πάσα του Φλώρου έκανε το 0-2, ενώ ακολούθως ο Λαζαρίδης πέτυχε δύο τέρματα. Στο 19ο μετά από ασίστ του Βαγγέλη Μαλαδένη και στο 29ο με σουτ το 0-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κιαχίδης στο 52′ πάσαρε και ο Λαζαρίδης τελείωσε την φάση, 0-5 για τον ΑΟΞ, χατ τρικ για τον εξτρέμ της ομάδας μας.

Στο 58ο ο Φικρή ασίστ στον Βαγγέλη Μαλαδένη, τελειώνει σωστά αυτός, 0-6 για τον ΑΟΞ , δεύτερο γκολ ο επιτελικός μας μέσος.

Στο 65ο , αντίστοιχη φάση με του 19ο λεπτό. Ο Βαγγέλης Μαλαδένης την ασίστ , το γκολ ο Βασίλης Λαζαρίδης, καρέ τερμάτων από τον ποδοσφαιριστή μας, δεύτερη ασίστ για τον Μαλαδένη, 0-7 για τον ΑΟΞ.

Με την λήξη του αγώνα ατομική προσπάθεια και γκολ από τον 16χρονο Μοσχίδη που έγραψε το τελικό 0-8.

Στο γήπεδο εισήλθαν και οι Παπάς, Κρυστάλλης, Φικρή , Φερεντίνος ( πρώτη συμμετοχή ο αριστερός μπακ από την Βόνιτσα) και Τάσος Καρακάσης αντί των Κιούρτ, Κιαχίδη, Κουτσομιχάλη, Αποστολίδη και Φλώρου.

Η διοίκηση του ΑΟΞ ευχαριστεί  την Κοτύλη για τη φιλοξενία και της  εύχεται ότι καλύτερο με υγεία.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button