Ειδήσεις

Becozy: Μεταμορφώστε το χώρο σας με custom made έπιπλα

Αν ψάχνετε για έπιπλα που θα κάνουν το σαλόνι σας πιο ιδιαίτερο, τότε τα custom made έπιπλα είναι η λύση για εσάς. Ίσως έχετε μια συγκεκριμένη ιδέα για έναν καναπέ, ωστόσο δε μπορείτε να βρείτε κάποια έτοιμη λύση στην αγορά που να ανταποκρίνεται στην έμπνευσή σας.

Ενδεχομένως να θέλετε ένα μοναδικό κομμάτι που δεν έχει κανείς άλλος και να αναδείξει τον χαρακτήρα του σπιτιού σας, αλλά και θα ταιριάζει γάντι με την υπόλοιπη διακόσμηση. Τα custom made έπιπλα ξεχωρίζουν και με βεβαιότητα υπηρετούν την υψηλή αισθητική.

Στην Becozy διαθέτουμε custom made έπιπλα για να επιπλώσετε το σπίτι σας με έναν ξεχωριστό, μοναδικό τρόπο. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε ώστε να βρείτε τα κατάλληλα κομμάτια για το χώρο σας που αναδεικνύουν την αισθητική σας.

Γιατί custom made έπιπλα;

Πλέον μπορείτε να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας, αλλά και οποιονδήποτε άλλο χώρο στο σπίτι σας, με custom made έπιπλα. Οι επιλογές που βρίσκονται διαθέσιμες στο εμπόριο περιορίζουν αρκετά τις αγορές σας, και εν τέλει καταλήγετε με έπιπλα που δε σας ταιριάζουν απόλυτα, αλλά και βρίσκετε στα σπίτια των οικείων σας σε πιστή αντιγραφή.

Πόσες φορές έχετε επισκεφθεί σπίτια και έχετε πει “έχω και εγώ αυτό το τραπέζι”; Καταλαβαίνετε πως η μοναδικότητα του προσωπικού σας στυλ γίνεται καπνός και πλέον όλα τα σπίτια μοιάζουν σα να έχουν βγει από τον κατάλογο ενός και μόνο πολυκαταστήματος.

Αναδείξτε το γούστο σας

Η Becozy επιτρέπει στους πελάτες της να δώσουν τη δική τους, προσωπική πινελιά στα έπιπλα που θα επιλέξουν. Δίνουμε την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές εναλλακτικές, από υλικά κατασκευής, γραμμή σχεδιασμού, αλλά και υφάσματα.

Αυτή είναι και η γοητεία στα custom made έπιπλα. Κανείς δεν έχει ακριβώς τον ίδιο καναπέ ή κρεβάτι με κάποιον άλλο! Εκτός από το στυλ του επίπλου και τα υλικά που μπορείτε να επιλέξετε, οι διαστάσεις παίζουν σημαντικό ρόλο. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε τα έπιπλα που θέλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε, χωρίς να χάνετε ούτε πόντο!

Μεταμόρφωση σε 3,2,1…

Ξεχάστε πια τις κλασικές επιλογές που θα βρείτε στο εμπόριο ή στα καταστήματα επίπλων μαζικής κατανάλωσης. Δώστε άλλο αέρα στο σπίτι σας με custom made έπιπλα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμού, και αισθητικής. Αρπάξτε την ευκαιρία να κάνετε το χώρο σας έργο τέχνης με τα κατάλληλα έπιπλα που θα ταιριάξουν απόλυτα στο χώρο σας, και θα τον κάνουν να φαίνεται πραγματικά, και ουσιαστικά, μοναδικός.

Στην Becozy μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μυριάδες επιλογές σε custom made έπιπλα, τόσο σε στυλ, σχεδιασμό, υφάσματα, υλικά, και διαστάσεις. Μετατρέψτε τον χώρο σας σε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button