Ειδήσεις

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΑΞ δεν τηρούν την ΙΣΗ κατανομή των δημοσιεύσεων προκηρύξεων στις τοπικές εφημερίδες

Σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση στο Ν. Ξάνθης δικαίωμα δημοσιευσεων φορεων του δημοσίου κλπ. έχουν και οι 6 καθημερινές εφημερίδες και η εβδομαδιαια.

Διαπιστώνουμε ότι ο Δήμος Ξάνθης και η ΔΕΥΑΞ δεν τηρούν το σχετικό νόμο για τις δημοσιεύσεις στις εφημερίδες που εχουν τις προϋποθέσεις και είναι στην υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με το Ν. 3548/2007 προβλέπεται ίση κατανομή των δημοσιεύσεων στις εφημερίδες που έχουν το σχετικό από το νόμο δικαίωμα.

Η υπομονή έχει και τα όρια της. Ζητάμε από Δήμο Ξάνθης και ΔΕΥΑΞ να γνωστοποιήσει με σχετικό έγγραφο (εμείς έχουμε το σχετικό αρχείο) πόσες και σε ποιες εφημερίδες έχουν δοθεί δημοσιεύσεις διαγωνισμών προκηρύξεων κλπ, και απλών ανακοινωσεων  (ορισμο αντιδημαρχων, τελων κλπ)  και ποια τα ποσά που έχουν εισπράξει

Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την ανιση μεταχειριση και οι υπεύθυνοι (αντιδήμαρχος, πρόεδρος-αρμόδιος υπαλληλος) θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις (παράβαση καθήκοντος) που προβλέπονται από το σχετικό νόμο (αστικές και ποινικές), 

Ας ρωτήσουν πρώην δήμαρχο καποδιστριακού δήμου και πρώην γνωστό περιφερειάρχη για τις επιπτώσεις

Αρκετές εφημερίδες της χώρας μας έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και έχουν δικαιωθει

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button