Ειδήσεις

Μήνυμα Μελισσόπουλου για τις πανελλήνιες: “Είναι μόνο η αφετηρία για την οριοθέτηση των επαγγελματικών σας στόχων και επιδιώξεων και όχι η μέρα που κρίνεται όλη σας η ζωή”

Αγαπητά μας παιδιά, υποψήφιοι πλέον φοιτητές
Σε λίγες ώρες ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σχολική χρονιά, με πρωτόγνωρες συνθήκες.
Μην ξεχνάτε ότι η αυριανή μέρα είναι μόνο η αφετηρία για την οριοθέτηση των επαγγελματικών σας στόχων και επιδιώξεων και όχι η μέρα που κρίνεται όλη σας η ζωή.
Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι η τελική επιτυχία δε μετριέται μόνο με αυτό που στιγμιαία κατορθώνουμε, αλλά με την αντίσταση και το κουράγιο που δείχνουμε απέναντι σε κάθε αντιξοότητα και βέβαια με την ολοκληρωτική εκπλήρωση των στόχων και των προσδοκιών μας!!
Αγωνιστείτε σε αυτές τις εξετάσεις με θάρρος, ελπίδα, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε κόπους και θυσίες, αποδίδοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
Εμείς, με αγάπη αύριο ενώνουμε τα όνειρά μας με τα δικά σας και περιμένουμε από εσάς τη νέα γενιά να ξεκινήσει μια νέα, διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα πορεία για την Πατρίδα και την πόλη μας!!
Πιστεύω στις ικανότητές σας και σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, καλή επιτυχία!!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Συντονιστής Εκπαίδευσης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
“Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button