Αγώνας Σπόρ

Βασίλης Παπάς, Ραφαήλ Μαλαδένης, Κωνσταντίνος Μπουρλόγλου στον ΑΟΞ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση δύο νέων ποδοσφαιριστών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλης Παπάς επιστρέφει στον ΑΟΞ. Στόπερ, γεννημένος το 2008 , αποτελούσε στέλεχος της Κ-15 του συλλόγου μας και μετά την διάλυση του μετακινήθηκε στον ΑΟ Βιστωνίδας , ομάδα που αγωνίστηκε την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Παράλληλα στην ομάδα μας θα βρίσκεται και ο Ραφαήλ Μαλαδένης. Εξτρέμ, γεννημένος το 2006 με προηγούμενη ομάδα την Ασπίδα Ξάνθης.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί αμφότερες τις ανωτέρω ομάδες για την συνεργασία τους και εύχεται καλή ποδοσφαιρική περίοδο.

Καλή επιτυχία και υγεία στους δυο ποδοσφαιριστές μας.

-O Aθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μπουρλόγλου.

Ο αθλητής είναι γεννημένος το 1985 και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και εκτός των ποδοσφαιρικών του χαρακτηριστικών αποτελεί μια συμβολική μεταγραφή για τον ΑΟΞ καθώς υπήρξε μέλος της ομάδας από την πρώτη χρονιά ίδρυσης των ΤΕΠ (με συμπαίκτες τους Βασίλη Τοροσίδη, Πάολο Φαρινόλα, Γιώργο Στεργαλλά και πολλούς άλλους) συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν.

Μετέπειτα κατέγραψε πολυετή παρουσία στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε ομάδες όπως η Δόξα Μυρωδάτου, η Ασπίδα Πηγαδίων, ΑΟ Βιστωνίδας, ΑΠΟΞ, Ερμής Μάνδρας, Παύλος Μελάς Κουτσού , Ασπίδα Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς και ο Άρης Πετεινού. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής Ζυγού την σεζόν που διανύσαμε. Έχει κατακτήσει τίτλους βγαίνοντας και πρώτος σκόρερ στο παρελθόν ενώ συμμετείχε στην ομάδα της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα REGIONS CUP το 2016 και ακολούθως μας εκπροσώπησε στο εξωτερικό.

Καλή επιτυχία στον αθλητή, με υγεία , αναμένουμε μια πολυεπίπεδη προσφορά στο αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Καλή επιτυχία την νέα αγωνιστική περίοδο και στην προηγούμενη ομάδα του αθλητή, τον Ηρακλή Ζυγού.

Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button