Ειδήσεις

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Πάρα πολλά λέγονται και γράφονται καθημερινά για το τεράστιο πρόβλημα της βίαιης εισβολής στην Ευρώπη εκατομμυρίων Αφροασιατών.
Οι αντιδράσεις ποικίλες ανάλογα με το από ποιόν προέρχονται.
Τα Ηνωμένα Εθνη (ΟΗΕ) αφελώς, ίσως υποκριτικά, ίσως σκόπιμα, προσπαθούν να βοηθήσουν αποδεχόμενα την εγκατάσταση των Αφροασιατών στην Ευρώπη, ως κατάσταση ανάγκης για τους δήθεν κυνηγημένους. Ως πράξη δε φιλανθρωπίας και αλτρουισμού από τους Ευρωπαίους που τους δέχονται στις χώρες τους.
Συμπαραστάτες στο έργο τους έχουν τους φιλεύσπλαχνους των ΜΚΟ και τους «κακούς δουλεμπόρους».
Εμένα πάντως, τον απλό Έλληνα-Ευρωπαίο, απόγονο μάλιστα προσφύγων παππούδων από τον Πόντο, μου φαίνεται ότι ΜΚΟ και Δουλέμποροι-διακινητές συνεργάζονται, επικοινωνούν μεταξύ τους, για το πότε αδειάζουν τα hot-spot, πότε έμειναν από «δουλειά», κλπ. Βλέπω τη λαχτάρα τους καθώς τρέχουν να «σώσουν τους ναυαγούς» στο μισό μέτρο νερό και 2 μέτρα από την ακτή.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Μέρκελ φαίνεται σαν να μην αποφασίζουν τι θέλουν. Φθηνούς εργάτες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να ρίξουν τα μεροκάματα στην Ευρώπη; Ή σώνει και καλά θέλουν να μας πείσουν ότι από αλτρουισμό βάλθηκαν να κάνουν ευτυχείς τα 4,5 από τα 7δις του Παγκόσμιου Πληθυσμού; Γιατί τόσοι είναι οι Αφροασιάτες που τελείως τυχαία, όλοι θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη «στη Γη της Επαγγελίας»!
Μήπως θέλουν τον βίαιο εξισλαμισμό της Ευρώπης;
Δε φοβούνται ότι ανάμεσα στα εκατομμύρια των «επιδρομέων» μπορεί να κρυφτούν άνετα κάποιες εκατοντάδες ή χιλιάδες ακραίοι Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές;
Δεν διδάχτηκαν από τη Νίκαια, το Μπατακλάν, το Βερολίνο, κλπ;
Δεν βλέπουν τα ακροδεξιά κόμματα να ανεβαίνουν επικίνδυνα σ΄ όλη την Ευρώπη;
Ευτυχώς πριν μέρες, με ανακούφιση άκουσα από τον νέο Έλληνα Επίτροπο της ΕΕ για το προσφυγικό, Μαργαρίτη Σχοινά να ψελλίζει επιτέλους τα αυτονόητα. Αυτονόητα που εδώ και χρόνια εγώ ο «σοφός» και εκατομμύρια εκτιμώ άλλοι Ευρωπαίοι «σοφοί», απλοί δηλαδή άνθρωποι φωνάζουμε!
Ρε παιδιά, αν στα αλήθεια θέλετε να βοηθήσετε όλους αυτούς τους δυστυχείς,
αντί να τους στοιβάζετε στα hot-spots της Μόριας και της Λαμπεντούζας.
Αντί να κάνετε πλούσιους τους λαθροδιακινητές, αντί να τους θαλασσοπνίγετε.
Αντί να ρίχνετε νερό στο μύλο της Τουρκίας και του Ερντογάν, που εκβιάζει για τη δημιουργία μιας ζώνης σουνιτών στην καρδιά του Συριακού Κουρδιστάν, κάντε επιτέλους τα hot spots σας εκεί, στις πατρίδες τους μακριά από τις μάχες και τον πόλεμο.
Ταΐστε και φροντίστε τους εκεί, μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος στα χωριά τους.
Φροντίστε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στις χώρες τους, να έχουν δουλειά και ασφάλεια στον τόπο τους.
Τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης υπάρχουν για να μην τα περνά κανείς, ούτε με όπλο αλλά ούτε και άοπλος, γι’ αυτό έχουμε τους στρατούς για να τα φυλάνε!
Αυτά τα αυτονόητα ψέλλισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς και όλοι εμείς οι «απλοί σοφοί» του αυτονόητου χαρήκαμε. Πλην βέβαια ελαχίστων «προοδευτικών» που θέλουν λέει τους δυστυχείς αυτούς εδώ στην Ελλάδα για να έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι είναι «φιλάνθρωποι».

Για τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης
Κομνηνός Γεώργιος
Οικονομολόγος

Εάν συμφωνείτε με τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης ενώστε τη φωνή σας μαζί μας και ενταχθείτε σε κάποια Ομάδα Δράσης για να αγωνιστούμε μαζί για την λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: okd2010@hotmail.com ή στο facebook: Ομάδες Κοινωνικής Δράσης (Omades Kinonikis Drasis).
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Περιμένουμε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ευχαριστούμε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button