Αγώνας Σπόρ

ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ

H Xanthi FC μετά το ρεπό που προηγήθηκε επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της το πρωινό της Τρίτης ξεκινώντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Η ξανθιώτικη ομάδα από την 8η θέση της βαθμολογίας με τους 28 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο παιχνίδι της Ν. Σμύρνης. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε τομείς της τακτικής μετά την ανάλυση φάσεων σε βίντεο και τις επισημάνσεις του. Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κασά Καμαρά – Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς για την επόμενη αναμέτρηση, ενώ και o Σοφιάν Καντά που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ανέβασε τους ρυθμούς της την Τετάρτη το πρωί η Xanthi FC κατά τη διάρκεια της πρωινής της προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και εναλλάξ ακολούθησαν το πρόγραμμα με τις ασκήσεις τακτικής και τις ασκήσεις ταχυδύναμης, με το προπονητικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του σε συγκεκριμένους τομείς, ενόψει του αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή» με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button