ΕιδήσειςΕκδηλώσεις

Επίσκεψη της Συνδικαλιστικης Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης στο ΠΑΑ ΞΑΝΘΗΣ

Χθες Παρασκευή 18.01.2018 στις 11 το πρωί, επισκέφθηκαν το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης ( Πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης ), η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης μαζί με τον Δήμαρχο Ξάνθης, κ.Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
Στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος παρευρέθηκε και ο κ.Γιώργος Χατζηθεοδώρου – Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ και Υπευθύνου του Παραρτήματος – Ξάνθης.
Ο ίδιος δήλωσε :
Υποδεχθήκαμε χθες στο Παράρτημα ΑμεΑ Ξάνθης την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και τον Δήμαρχο Ξάνθης.
Ως Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος είχα τη χαρά να ενημερώσω τους επισκέπτες μας για τη λειτουργία του Παραρτήματος, το διπλασιασμό του προσωπικού που επετεύχθει από το 2015, την επαναλειτουργία του οικοτροφείου και το Σαββατοκύριακο των εκπαιδευομένων που δεν κατάγονται από την Ξάνθη, αλλά και για τις 8 νέες προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού που θα γίνουν άμεσα.
Η χαρά των εκπαιδευομένων μας ήταν απίστευτα μεγάλη για τα δώρα που δέχθηκαν αλλά και για την επαφή και εμπειρία που είχαν βλέποντας και συνομιλώντας με τους αστυνομικούς και «παίζοντας» με τα αστυνομικά οχήματα.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αποδοχή του δύσκολου έργου που επιτελείται από το προσωπικό και βέβαια για την αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας εξωστρέφειας του Παραρτήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button