ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

3/9 η εκδήλωση του Σγουριδη


 


Ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Σγουρίδης ανακοινωσε ότι αναβλήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2007 στo Εκλογικό του Κέντρο, λόγω των τραγικών γεγονότων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πελοπόννησο αλλά και σε όλη την Ελλάδα, για τα οποία εκφράζει την συμπόνια και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες, η οποία θα εκφραστεί και έμπρακτα.


Επισημαίνεται δε ότι οι εθνικές τραγωδίες αποτελούν αφορμή για μεγάλες εθνικές αποφάσεις


Τα εγκαινια του εκλογικού κέντρου του θα πραγματοποιηθούν στις 3 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ.


 


Η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχει στο εθνικό πένθος


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ


Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα αποφάσισε να χορηγηθεί από τη Βουλή το ποσό των 5 (πέντε) εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι τρέχουσες ανάγκες των πληγέντων από τις πυρκαγιές.


 


Θερινό Σχολείο Πολιτισμού στα Αρχαία Άβδηρα


Ευτυχώς, πάρα τον πόλεμο που δέχθηκε το Ταμιείο Θράκης και ο πρόεδρός του, Γιώργος Παύλος, υπήρξαν και φορείς και προσωπικότητες που πίστεψαν στο έργο του και το στήριξαν, με αποτέλεσμα να λειτουργήσει και φέτος το Θερινό Σχολείο Πολιτισμού στα Αρχαία Άβδηρα.


Για 11η χρονιά νέοι και νέες από όλο τον κόσμο φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις των Αβδήρων και παρακολουθούν το πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας, ενώ παράλληλα ανταλλάσσουν πληροφορίες και στοιχεία του πολιτισμού των δικών τους χωρών.


Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος φιλοξενούνται και νέοι από τη Χιλή, την Κίνα και την Ταϊβάν, ενώ συνολικά συμμετέχουν 350 άτομα από 15 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής και φέτος για πρώτη φορά φιλοξενούνται και παιδιά ΡΟΜ από την Κομοτηνή.


ΔΓ


 


ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ


Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων, όχι για μια θέση στο Κοινοβούλιο, αλλά και για θέση στα έδρανα των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. Από εκεί και πέρα ξεκίνα και ένα ευχάριστο βάσανο για τους γονείς, αυτό της αναζήτησης σπιτιού που θα στεγάσει τους νέους φοιτητές.


ΔΓ


ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ “ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΣΤΟΣ”


Λόγω των τελευταίων δραματικών γεγονότων και του εθνικού πένθους που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα εξαιτίας των καταστροφικών συνεπειών από τις πυρκαγιές, που συμμερίζεται και όλη η κοινωνία της Ξάνθης, ματαιώθηκαν μετά από επιθυμία και συμφωνία της Νομαρχίας Ξάνθης, των μουσικών σχημάτων του κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη, του Βόρειου Ηχου και όλων των συμμετεχόντνω οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Σαββάτου και της Κυριακής των “Γιορτών Νέστος 2007”.


 


ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 31/8


ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΡΕΜΟΥ


Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Ελλαδικό χώρο, η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ξάνθης, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2007 μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007.


Οσον αφορά την συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τους ΟΝΙRAMA θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.


 


ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΗΛΑΪΔΟΝΗ


Η κρατική ορχήστρα ελληνικής μουσικής με το Λουκιανό Κηλαϊδόνη, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της. Επιστροφές των εισιτηρίων, θα γίνονται από το σπιτάκι στην κεντρική πλατεία κατά τις ώρες λειτουργίας του: Πρωί 9.00 – 14.00, απόγευμα 18.00 – 21.00


 


ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ


 *Χθες το πρωί το Ράδιο Αρβύλα 88,8 ενημέρωνε τους ακροατές του για τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ – ΤΕΙ.Δεκάδες τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο.


 


ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό καθώς και στους συναδέλφους εμπόρους, ότι την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου πολιούχου της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button