Συμμετοχή συμπολιτών μας σε Εθελοντική Αιμοδοσία –Μνημόσυνο «ΑΓΑΠΗΣ»

Αγαπητοί συμπολίτες,

Αγαπητοί συμπολίτες,

στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, σας γνωστοποιούμε ότι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014  και από τις 09:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης (Κεντρική Πλατεία) Εθελοντική Αιμοδοσία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ως ένα δείγμα σεβασμού στο πρόσωπό του και αναγνώρισης του έργου του. Ζητάμε από όλους σας να συμμετάσχετε προκειμένου να συλλέξουμε αρκετές μονάδες αίματος προς ανακούφιση των παιδιών που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία (Θαλασσαιμία) στον Νομό μας αλλά και για όλους τους συνανθρώπους που βασανίζονται στο κρεβάτι του πόνου.

Επίσης απευθυνόμαστε σε όλους τους φορείς του Νομού μας (σύλλογοι, σωματεία, όμιλοι) και σας καλούμε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς σας να απευθύνετε έκκληση στα μέλη σας και τις οικογένειές τους να προσέλθουν ομαδικά στην προγραμματισμένη αιμοδοσία, προκειμένου να προσφέρουν λίγη από την «ΑΓΑΠΗ» τους, προσπαθώντας παράλληλα να δώσουμε και την όσο μεγαλύτερη δημοσιότητα ώστε να παροτρύνουμε και άλλους υγιείς συμπολίτες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος σας ενημερώνουμε  ότι με απόφαση του Δ.Σ. από το 2008, η Εθελοντική Αιμοδοσία-Μνημόσυνο «ΑΓΑΠΗΣ» για τον μακαριστό κ. Χριστόδουλο θα διεξάγεται ετησίως τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Από φέτος η εκδήλωση είναι σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Για τυχόν πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου: 2541022256, 2541083768, 6946044278. 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button