Τέλος χρονιάς στην Κομοτηνή για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !!

Τελειώνει το α’ μέρος της φετινής αγωνιστικής σαιζόν, για την κολύμβηση και τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης. Ένα ολόκληρο τετράμηνο που περιλάμβανε πλούσιες και ποικίλες δραστηριότητες για τον Ξανθιώτικο σύλλογο. Έτσι λοιπόν ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ πραγματοποίησε 5 αγωνιστικές εξορμήσεις στις κατηγορίες κολύμβησης όπου και συμμετέχει για την φετινή χρονιά.

Τελειώνει το α’ μέρος της φετινής αγωνιστικής σαιζόν, για την κολύμβηση και τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης. Ένα ολόκληρο τετράμηνο που περιλάμβανε  πλούσιες και ποικίλες δραστηριότητες για τον Ξανθιώτικο σύλλογο. Έτσι λοιπόν ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ πραγματοποίησε 5 αγωνιστικές εξορμήσεις στις κατηγορίες κολύμβησης όπου και συμμετέχει για την φετινή χρονιά.

 Οι 3 από τις παραπάνω ενέργειες αφορούν την αγωνιστική κατηγορία, ενώ οι υπόλοιπες 2 αυτές της προαγωνιστικής και φυτωρίου. Κομοτηνή, Βέροια, Θεσσαλονίκη και Βουλγαρία, ήταν οι περιοχές που επισκέφθηκαν οι αθλητές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ενώ κοντά στα αγωνιστικά ο σύλλογος πραγματοποίησε και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως η περιβαλλοντική εκδρομή στο Παγγαίο.


 Οι “μηχανές αναμένεται να ζεσταθούν” ακόμη περισσότερο στο β’ μέρος της σαιζόν, όπου και υπάρχουν οι περισσότερες αγωνιστικές δραστηριότητες για τα σωματεία κολύμβησης.  


 Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 20/12, ο σύλλογος διοργανώνει παρουσία αθλητών στις κερκίδες του κολυμβητηρίου Κομοτηνής, με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας του Γιώργου Σαχπαζίδη, ο οποίος και συμμετέχει σε ημερίδα ορίων πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης. 


 


 

Γ. Κόκκινος : 

 

διεθνή η αναγνώριση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!!

 

 Ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ προσκάλεσε και “δεξιώθηκε” τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τους προπονητές – υπαλλήλους του συλλόγου, εν όψει των γιορτών.

 Σε γνωστή ταβέρνα, ο Γιώργος Κόκκινος είχε την ευκαιρία να τονίσει τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες της απερχόμενης χρονιάς, ενώ ζήτησε από  όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και κουράγιο.


 Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κόκκινος στις διεθνείς συμμετοχές του συλλόγου, που αναμένεται να τριτώσουν την φετινή σαιζόν, δίνοντας ξεχωριστή διάσταση στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ξανθιώτικου συλλόγου. Οι κολυμβητικές παρουσίες της Ξάνθης σε Τουρκία και Βουλγαρία, όπως και οι αντίστοιχες συμμετοχές αυτών στην πόλη μας, αποτελεί κορυφαίο δείγμα γραφής για τις δυνατότητες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.


 Οι κκ Τριανταφυλλίδης και Καραπαναγιώτης αναφέρθηκαν επίσης στην ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει φέτος ο σύλλογος στον κοινωνικό τομέα, προσπαθώντας να έχει τους γονείς και φίλους των κολυμβητικών ομάδων οπαδούς και μόνιμους φιλάθλους σε κάθε αγωνιστική εξόρμηση. Μια προσπάθεια που βρίσκει ανταπόκριση, αναλογιζόμενοι τα 140 συνολικά άτομα που παρευρέθησαν στην πρόσφατη κολυμβητική αποστολή στην Βέροια.


 


 

Ηλεκτρονικές ευχαριστίες από Βέροια !!

 

  Ευχαριστίες και θετικές εντυπώσεις εστάλησαν από τον Νηρέα Βέροιας, για την Ξανθιώτικη παρουσία στην διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης την περασμένη εβδομάδα. Αίσθηση και ιδιαίτερη αναφορά έκαναν και ο τοπικός τύπος της Μακεδονικής πόλης, μιας και η πολυάριθμη αποστολή δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι ομάδες ΧΑΝΘ, Μακεδονικός και ΑΤΛΑΣ Θες/νίκης, εξέφρασαν το ενδιαφέρον και τη θέληση να παρευρεθούν στα Ε’  ΞΑΝΘΕΙΑ 2009 του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ενώ ο τοπικός διοργανωτής Νηρέας Βέροιας, δήλωσε από τώρα την καθολική παρουσία ολόκληρου του συλλόγου. 

 Τα παραπάνω ανταλλάσσονται και μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες των 2 συλλόγων. Σε αυτή τη κατεύθυνση ο έφορος της ομάδας Γιάννης Πασίνης συνεχίζει την προσπάθεια ηλεκτρονικής πληροφόρησης στο διαδίκτυο, ενώ οι καθημερινές επισκέψεις στην ιστοσελίδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ φτάνουν τις 50. 


 Εν τω μεταξύ η διοίκηση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ απέστειλε στα μέλη του πρόσκληση για συμμετοχή σε Πρωτοχρονιάτικη εκδρομή με τον σύλλογο στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Βλάστης Ν. Κοζάνης. Ήδη έχουν “κλειστεί “ τα πρώτα 20 δωμάτια και αναμένεται  – για μια ακόμη φορά – οι Ξανθιώτες να κάνουν κάτι περισσότερο από αισθητή την παρουσία τους.


 


 

Από το νέο έτος σε Θεσ/νίκη και  Κομοτηνή  !!

 

 Στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για το νέο έτος αξίζει κανείς να αναφέρει ότι οι υποχρεώσεις για τον σύλλογο αρχίζουν από τον 1ο μήνα. Στα μέσα Ιανουαρίου, η αγωνιστική κατηγορία θα πραγματοποιήσει παρουσία στην ημερίδα ορίων της Κομοτηνής, ενώ το φυτώριο θα μεταβεί στην Θες/νίκη, όπου και συμμετέχει σε διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης.

 Η προαγωνιστική κατηγορία έχει την χειμερινή της ημερίδα τον Μάρτιο ( Κομοτηνή ), ενώ για τον Γενάρη υπάρχει προαιρετικά η εκδήλωση κατάταξης ηλικιών 10,11 και 12,  για όσους θέλουν να έχουν επίσημη και ηλεκτρονική κολυμβητική χρονομέτρηση, που θα την χρησιμοποιήσουν για την προσωπική τους κατάταξη  μετέπειτα. 


 Τον Φεβρουάριο τέλος στην Θεσσαλονίκη διεξάγεται το χειμερινό πρωτάθλημα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button