“Θέλουμε 5 παίκτες ενδεκάδας”

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” μίλησε αρχικά για την απόκτηση του Μασιέλ: “Αυτός ο παίκτης έχει ένα καλό όνομα, έχοντας παίξει στην Πόρτο γιατί αν δεν είσαι καλός δεν παίζεις εκεί”

  Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” μίλησε αρχικά για την απόκτηση του Μασιέλ:


   “Αυτός ο παίκτης έχει ένα καλό όνομα, έχοντας παίξει στην Πόρτο γιατί αν δεν είσαι καλός δεν παίζεις εκεί”


Αναφορικά με την συνεργασία με τον κ. Μαντζουράκη και την περσινή περίοδο είπε:


   “Τρίτη και φαρμακερή, όπως λέει και ο λαός με τον Μαντζουράκη. Έχω εκτιμήσει τις δυνατότητες του, αν δεν είχε αυτόν τον περίεργο χαρακτήρα θα δούλευε στο εξωτερικό. Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά. Δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος για να συνεργαστείς. Ο ίδιος όπως όλοι μας προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε.


    Η χρονιά ήταν αποτυχημένη. Ξέραμε ότι ο Νίκος Κεχαγιάς δεν θα συνεχίσει την προπονητική, απλά έπρεπε να τελειώσουμε την χρονιά ομαλά. Θα παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο.


   Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτός ο στόχος, αλλά θέλω να κάνουμε μία ομάδα για να χτυπήσουμε την πρώτη, την δεύτερη, την τρίτη θέση ή την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε πέντε παίκτες πρώτης επιλογής, να είναι παίκτες ενδεκάδας”.


  Όσον αφορά τυχόν ενδιαφέρον για παίκτη της Ξάνθης από άλλη ομάδα είπε:


   “Δεν υπάρχει καμία πρόταση για κανέναν παίκτη” 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button