“Θέλω στο γήπεδο μόνο… γνήσιους οπαδούς”

Τον κόσμο στο γήπεδο και στο πλευρό της Ξάνθης ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρήστος Πανόλπουλος, ο οποίος παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου και μίλησε τόσο για την ομάδα του αλλά και για τον Νίκο Κεχαγιά, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Ακόμη μίλησε για την χρονιά που τελείωσε τονίζοντας πως ήταν αποτυχημένη.

 Τον κόσμο στο γήπεδο και στο πλευρό της Ξάνθης ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος παραχώρησε χθες  συνέντευξη Τύπου και μίλησε τόσο για την ομάδα του αλλά και για τον Νίκο Κεχαγιά, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Ακόμη μίλησε για την χρονιά που τελείωσε τονίζοντας πως ήταν αποτυχημένη. 


  “Η χρονιά ήταν αποτυχημένη όπως και η προηγούμενη. Ίσως αυτό έχει να κάνει με τις αλλαγές προπονητών.   Για όσους δεν γνωρίζουν ο νέους προπονητής είναι ο Μαντζουράκης που καλός ή κακώς είναι ο πιο επιτυχημένος στην Ξάνθη και κατά την γνώμη μου είναι ο καλύτερος προπονητής που δουλεύει στην Ελλάδα. Θεωρεί μειονέκτημα του μόνο το επικοινωνιακό κομμάτι που δύσκολα μπορεί να αλλάξει στα 60 του χρόνια. Χρειάστηκε να παίρνει και χάπια για να αντέχει την πίεση. Τον έχω δει και να κλαίει”. 


  Για την συνολική παρουσία του στην ομάδα της Ξάνθης και για τον κόσμο της ομάδας είπε:


 “Στα 16 χρονιά που είμαι στην ομάδα είναι η πρώτη φορά που νιώθω όλο και πιο πολύ ότι χρειάζονται ριζικές αλλαγές που έρχονται μπροστά μου ενώ δεν θέλω να τις προκαλώ.


  Πρέπει να έρθουν τουλάχιστον πέντε παίκτες από αυτός που λέμε παίκτες ενδεκάδας. Αυτό αρκεί να μας βγει.


  Ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι η πρώτη τετράδα και σε αυτό θα επενδύσουμε.


  Στην Ελλάδα σε πολλές ομάδες, παίκτες, παράγοντες και πρόσωπα διοίκησης κινούνται ερασιτεχνοεπαγγελματικα. Αυτό βεβαία ισχύει και για μένα. Αυτό που βγαίνει είναι ομαδική δουλειά και όποιος δεν το πιστεύει δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο.


  Πριν ασχοληθώ με την Ξάνθη ήμουν φίλάθλος άλλης ομάδας. Όταν θα φύγω η Ξάνθη θα είναι η 1η φανατική επιλογή μου. Υπάρχουν Ξανθιώτες που πρώτα υποστηρίζουν κάποια ομάδα από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη και μετά είναι με την ομάδα μας.


  Θέλω να ευχαριστήσω τα περίπου 2350 μέλη που προμηθεύτηκαν την κάρτα μέλους μέχρι στιγμής. Δεν με ενδιαφέρει η δημοτικότητα μου αλλά με ενδιαφέρει το δίκαιο και οι σωστές βάσεις.


  Μετά τις 01.07 θα υπάρχει αύξηση της τάξεως του 35% στις κάρτες μέλους. Τελική ημερομηνία για να προμηθευτεί κάποιος κάρτα μέλους είναι στις 25 Αυγούστου”. 


  Για την αποχώρηση του Νίκου Κεχαγιά τόνισε: “Είχαμε συμφωνήσει πριν ένα μήνα για το πόστο του γενικού διευθυντή. Χθες μου είπε ότι έχει το μικρόβιο του προπονητή και θα ήθελε να συνεχίσει σε κάποια ομάδα. Δεν θα είναι στην οικογένεια της Ξάνθης. Μπορώ να πω μόνο θετικά γι αυτό και του έκανα την συγκεκριμένη πρόταση. Του εύχομαι να πετύχει”. 


  Τέλος σχετικά με την περίπτωση του Λουτσιάνο και αν αυτός θα απασχολήσει την Ξάνθη είπε:


 “Από εσάς το ακούω είναι ένα θέμα που θα το κοιτάξουμε αν θέλει ο προπονητής”. 


Νεκτάριος Χρυσοστομίδης/spor fm


 


 


*Στόχος της Ξάνθης για την νέα περίοδο θα είναι να διεκδικήσει μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.


 



* Στο διοικητικό κομμάτι, ο Αριστείδης Πιαλόγλου είναι πρόεδρος της ΠΑΕ, θα είναι και στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του μήνα και θα συνεχίσει να είναι Πρόεδρος.



όΒοηθός – συνεργάτης του Γιάννη Ματζουράκη θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτζίδης παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου.


 



*Εκτός της οριοθέτησης του αγωνιστικού στόχου για τη νέα περίοδο, ο κ. Πανόπουλος δήλωσε ακόμη ότι “… η Ξάνθη θα δημιουργήσει δικές της Ακαδημίες, ξέχωρα από αυτές που ήδη υπάρχουν και είναι για το πρόγραμμα αδειοδότησης της UEFA. Οι Ξανθιώτες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και εφόσον υπάρχουν προϋποθέσεις να ενταχθούν μετά από κάποια χρόνια στην επαγγελματική ομάδα”.


Υπεύθυνος της οργάνωσης των ακαδημιών ο Μπάμπης Κυρλίδης


 



*Χρέη γυμναστή θα αναλάβει ο Κώστας Νικολαϊδης. Πρόκειται για τον 39χρονο πρώην γυμναστή του Πανθρακικού, που διατηρεί δικό του εργομετρικό κέντρο στην Κομοτηνή, με μεταπτυχιακό στο Λίβερπουλ και διδακτορικό στην Κομοτηνή πάνω στην εργοφυσιολογία. 


 



*Υπεύθυνος γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο Τριαντάφυλλος Κυριαζίδης.


 



*Στο μεταξύ, στις 26 Μαϊου θα διενεργηθούν εκλογές για τη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ οι φήμες που ήθελαν τον Αγγελο Διγκόζη να μην υπολογίζεται για τη νέα περίοδο εξακολουθούν να μη διαψεύδονται.


 



*Στα αγωνιστικά, ο Ρατζίνσκι επέστρεψε, ο Τζιωρτζιόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Πόι και Πένκο δεν προπονήθηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button