ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκίνησε με ξεκούραση, υπήρχε ρεπό την Δευτέρα, αλλά η επόμενη μέρα ήταν ιδιαίτερα επίπονη για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεχαγιά. Βέβαια στην δεύτερη προπόνηση που έγινε το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του Θόδωρου Σαββίδη που βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος






Η εβδομάδα μπορεί να ξεκίνησε με ξεκούραση, υπήρχε ρεπό την Δευτέρα, αλλά η επόμενη μέρα ήταν ιδιαίτερα επίπονη για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεχαγιά. Βέβαια στην δεύτερη προπόνηση που έγινε το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του Θόδωρου Σαββίδη που βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Η ήττα από τον Αρη όπως είναι εύλογο δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς είδαν τις προσπάθειες τους να μην βρίσκουν ανταπόκριση και να φεύγουν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο. Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς φαντάζει ως μια καλή ευκαιρία καθώς με την απαραίτητη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση μπορεί να έρθουν οι βαθμοί της νίκης που θα φέρουν ακόμη ψηλότερα την SKODA ΞΑΝΘΗ στον βαθμολογικό πίνακα.

Το φιλικό που έγινε στο 1ο γήπεδο παρουσίασε αρκετό ενδιαφέρον καθώς οι ομάδες έδειξαν μεγάλη διάθεση με αποτέλεσμα να υπάρχει καλός ρυθμός στο παιχνίδι. Παράλληλα στην αναμέτρηση πήρε μέρος και ένας Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας ενώ μαζί με τους Λυμπερόπουλο, Ριζογιάννη, Ζουέλα, Βάλλα, Διγκόζη, Ρίκκα, Κιντάνα, Ραντζίσκι, Λαμπριάκο και Μπάρκογλου συμπλήρωσαν την 11αδα που παρέταξε στο πρώτο μέρος ο Νίκος Κεχαγιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τούρινα, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Σταθάκης, Γιουρασόφσκι, Φλίσκας, Τόμιτς, Πόι, Αλβα και Καζάκης.

Το τελικό σκορ βρήκε νικητές τους επαγγελματίες με σκορ 5-0 με τους Λαμπριάκο (2), Ραντζίσκι (2) και Τόμιτς να πετυχαίνουν τα τέρματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button