ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπορεί για τους περισσότερους ανθρώπους η 2η μέρα των Χριστουγέννων να σημαίνει οικογενειακό μάζεμα αλλά για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν ίσχυε το παραπάνω καθώς το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανέφερε προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

   Μπορεί για τους περισσότερους ανθρώπους η 2η μέρα των Χριστουγέννων να σημαίνει οικογενειακό μάζεμα αλλά για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν ίσχυε το παραπάνω καθώς το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανέφερε προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

 

    Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς, και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές για τις εορτές των Χριστουγέννων και τους επισήμαναν πως έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Αξίζει να αναφερθεί πως τους ποδοσφαιριστές υποδέχτηκε ένας φίλαθλος της SKODA ΞΑΝΘΗ που είχε ντυθεί Αϊ- Βασίλης. 

 

   Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες καθώς πρόκειται για μια αναμέτρηση όπου ποδοσφαιριστές θα τεθούν αντιμέτωποι με τις παλιές τους ομάδες.

 

    Από την πλευρά της SKODA ΞΑΝΘΗ ο Θανάσης Κωστούλας θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό του οποίου την φανέλα φόρεσε επί πολλά χρόνια κατακτώντας αρκετούς τίτλους.

 

   Από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχουν οι Παρασκευάς Αντζας και Βασίλης Τοροσίδης που φόρεσαν την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ σημειώνοντας αρκετές διακρίσεις και θα τεθούν πρώτη φορά αντιμέτωποι μετά τις μεταγραφές τους το καλοκαίρι του 2007 και τον χειμώνα του 2006 αντίστοιχα.

 

   Παράλληλα υπάρχει και ο Χρήστος Πατσατζόγλου που ξεκίνησε την καριέρα του από την SKODA ΞΑΝΘΗ.

 

   Τέλος υπάρχει και ο πάγκος όπου ο Τάκης Λεμονής είχε περάσει την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 μένοντας για 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου. 

 

   Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι η προπόνηση δεν περιείχε κάτι το ιδιαίτερο καθώς ο Νίκος Κεχαγιάς θέλησε η επάνοδος στην αγωνιστική δράση να είναι ομαλή έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής.

 

    Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού παραμένει ο Πορτογάλος Ντελγκάδο που πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Σταύρος Λαμπριάκος μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Καλαμαριάς προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του αλλά όπως είναι φυσικό απέφυγε τις προσωπικές μονομαχίες. Για το αν θα είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή θα εξαρτηθεί στις επόμενες προπονήσεις. 

 

   Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ξάνθη ο Εσμεράντο Γκαστόν που αποτελεί την 1η μεταγραφή για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

 

   Πριν την προπόνηση ένας φίλαθλος που είχε ντυθεί Αϊ -Βασίλης υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές με γλυκά και ευχές για πολλές νίκες στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button