Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – Απόλλων Πολυσίτου 3-1

Δυσκολεύτηκε ο ΑΟΞ των πολλών απουσιών , μέχρι το 83′ ο Απόλλων Πολυσίτου κρατούσε σθεναρά το 1-1 και φαινόταν ότι ίσως μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα “κόψει” βαθμούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Ανθόπουλου, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας καθάρισε το παιχνίδι. Ο ΑΟΞ με την νίκη του έκανε το 20/20 στο πρωτάθλημα και τέρματα 106-5. Επόμενο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή στην Λεύκη με τον ΑΠΟΞ Ραιδεστό, οδεύοντας στην λήξη του πρωταθλήματος.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όπως φαίνεται στην εικόνα, σχήμα 4-3-3 , στον άξονα ο Κρυστάλλης έδωσε χώρο στους Φλώρο και Κουτσομιχάλη που ήταν λίγα μέτρα μπροστά του.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 16′ στην πρώτη σημαντική προσπάθεια επιθετικά, εκτέλεση φάουλ του Κιαχίδη, δεύτερο δοκάρι ο Μαλαδένης “σπάει” για τον Κουτσομιχάλη και από κοντά γίνεται το 1-0 για τον ΑΟΞ. Κουτσομιχάλης στο 19′ και ο Σπυριδωνίδης στο 21′ με σουτ δεν βρήκαν στόχο ενώ στο 24′ σε σέντρα του Δάγκα ο Κουτσομιχάλης σε καλή θέση στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 31′ τετ-α-τετ ο Κουτσομιχάλης σουτάρει αλλά βρίσκει έτοιμο τον Καλαμάρη του Απόλλωνα που βγάζει σε πλάγιο. Στο 36′ σουτ του Σπυριδωνίδη, άουτ. Στο 37′ ο Αραμπατζής έβγαλε σέντρα επικίνδυνη απομακρύνοντας σε κόρνερ, φτάνοντας στο 39′ με τον Αλβανίδη να εκτελεί φάουλ, η μπάλα φάνηκε κάπου να κοντράρει αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα του ΑΟΞ , ισοφάριση σε 1-1 για τον Πολύσιτο, το…5ο μόλις τέρμα που δέχεται η ομάδα μας στο πρωτάθλημα !

Στο δεύτερο μέρος μια αλλαγή με τον Ιντζέ να μπαίνει στην θέση του Μοσχόπουλου στο 65′.

Στο 66′ σέντρα του Κιαχίδη, κεφαλιά του Ιντζέ σε δύσκολη θέση, άουτ. Στο 67′ σουτ του Κουτσομιχάλη, άουτ.

Στο 80′ φαουλ του Ιντζέ, λίγο άουτ.

Στο 81′ ο Δάγκας μπορούσε να τελειώσει, ανακόπηκε τελευταία στιγμή, σουτ του Σπυριδωνίδη κόντρα και κόρνερ.

Η πίεση απέφερε “καρπούς”, στο 83′ κόρνερ της ομάδας, πρώτη γυριστή κεφαλιά και κεφαλιά του Δάγκα, 2-1 ο ΑΟΞ.

Στο 84′ σουτ του Δάγκα, βγάζει ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά ο Κουτσομιχάλης το σουτ, 3-1 ο ΑΟΞ, τελειώνει το παιχνίδι ως προς το ενδιαφέρον.

Στο 85′ Καλαιτζής αντί Φλώρου.

Στο 90′ σουτ του Ιντζέ, η μπάλα χτυπάει και στα δύο δοκάρια…με εντυπωσιακό τρόπο, επαναφορά και γκολ από τον Σπυριδωνίδη που ακυρώνεται ως offside.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button