Τοπικά νέα

Ο μαθητής του ΑΞΙΟΝ Αλτάρ Καάν Μουμίν στο TU DELFT της Ολλανδίας!

στο τμήμα Computer Science & Engineering

Το δεύτερο φετινό αστέρι του ΑΞΙΟΝ θα λάμπει πλέον σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και του Κόσμου.

Ο μαθητής μας και φοιτητής από το ερχόμενο έτος, Αλτάρ Καάν Μουμίν έγινε δεκτός στο TU DELFT της Ολλανδίας στο τμήμα Computer Science & Engineering.

Η διαρκής προσπάθεια, οι συμμετοχές με διακρίσεις σε διαγωνισμούς και συνέδρια υψηλού επιπέδου, η αγάπη για μάθηση και έρευνα είχαν ένα σταθερό στόχο: Ένα top πανεπιστήμιο του κόσμου.

Και στόχος επετεύχθη με το mail εισόδου που ήρθε χθες.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ντελφτ (TU Delft Ολλανδικά: Technische Universiteit Delft) είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο Ολλανδικό δημόσιο τεχνικό πανεπιστήμιο, που βρίσκεται στο Ντελφτ της Ολλανδίας. Από το 2022, κατατάσσεται από την QS World University Rankings μεταξύ των 10 κορυφαίων πανεπιστημίων Μηχανικής και Τεχνολογίας στον κόσμο.

Το 2023 κατετάγη 2ο στον κόσμο στον τομέα του πολιτικού μηχανικού, 3ο στον κόσμο στη μηχανολογία και στην αεροδιαστημική μηχανική και 3ο στον κόσμο στην αρχιτεκτονική και το 13ο καλύτερο παγκοσμίως ως πανεπιστήμιο τεχνολογίας και μηχανικής. Από το πανεπιστήμιο αυτό ήταν ο πρώτος βραβευθείς με Νόμπελ Χημείας, Jacobus Henricus van ‘t Hoff.

Ο Αλτάρ είναι μαθητής του ΑΞΙΟΝ από την Α Δημοτικού και ένα άτομο με πολλά προτερήματα.

Ολόθερμο μπράβο παλικάρι μας και καλή πρόοδο πλέον.

Σταύρος Λίτσας

ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΞΙΟΝ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button