Τοπικά νέα

Ορισμός του Νίκου Γουναρίδη ως Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου και Ανάθεση χωρίς αμοιβή της εποπτείας και του συντονισμού της Υπηρεσίας Ελέγχου του Δήμου Ξάνθης

Τον ορισμό του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ξάνθης, Γουναρίδη Νικόλαου του Γεωργίου, ως Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου και την ανάθεση, χωρίς αμοιβή, της εποπτείας και του συντονισμού της Υπηρεσίας Ελέγχου, αποφάσισε ο δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός

Οι αρμοδιότητες καθορίστηκαν με τη με αριθμό 284/2015 (ΑΔΑ: 7ΧΨΝΩΚ8-Κ6Δ) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, ως ακολούθως :

  • Ο έλεγχος της τήρησης των όρων που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές αρχές, για τη χρήση των αλσών και των κήπων, των πλατειών, των παιδικών χαρών και των λοιπών κοινόχρηστων χώρων.
  • Ο έλεγχος της τήρησης των όρων οι οποίοι προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές αρχές, για τη χρήση και λειτουργία των δημοτικών και λαϊκών αγορών.
  • Ο έλεγχος της τήρησης της καθαριότητας σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους της εδαφικής περιφέρειας του οικείου δήμου και γενικότερα την τήρηση των κανόνων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και τις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές αρχές για την αναβάθμιση της αισθητικής των πόλεων και των οικισμών.
  • Ο έλεγχος της τήρησης των διατάξεων, που αφορούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα. Η διενέργεια αυτοψίας για την εξακρίβωση των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την έκδοση διοικητικών πράξεων από τα όργανα του Δήμου και ιδίως, διενέργεια αυτοψίας και σύνταξη έκθεσης για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής και για τη χορήγηση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας.
  • Η επίδοση πάσης φύσης εγγράφων του οικείου Δήμου ή άλλων Δημοτικών και Διοικητικών Αρχών εντός των διοικητικών ορίων του οικείου Δήμου.
  • Ο έλεγχος της τήρησης των διατάξεων που αφορούν την ελεγχόμενη στάθμευση στους καθορισμένους χώρους του Δήμου (πλατείες, δρόμοι, δημοτικοί χώροι…) και επιβολή των διοικητικών μέτρων, για την παράνομη στάθμευση.
  • Ο έλεγχος της τήρησης των διατάξεων που αφορούν τις κάθε είδους κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές αρχές, καθώς και η επιβολή των πάσης φύσης διοικητικών μέτρων που προβλέπονται από αυτές.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button