Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – Δόξα Σταυρούπολης 6-1

24η αγωνιστική και η ομάδα του ΑΟΞ συνεχίζει την έξοχη πορεία της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 6-1 της Δόξας Σταυρούπολης.

Με αυτήν την νίκη ο ΑΟΞ πραγματοποίησε το 22/22 στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο των νικών και τέρματα 121 υπέρ και 6 κατά.

Επόμενο παιχνίδι αυτό απέναντι στην ομάδα ΑΟ Σήμαντρα την επόμενη Κυριακή στις 16:00 στις εγκαταστάσεις του Le Chalet. Ένας αγώνας που θα κλείσει επίσημα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ξάνθης για την σεζόν 2023-2024.

Η επόμενη θα την βρει στην Α’ ΕΠΣ , στην μεγάλη προσπάθεια επιστροφής του συλλόγου στις μεγάλες κατηγορίες.

H ENΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Όπως είναι φυσιολογικό το τελικό αποτέλεσμα δείχνει και την διαφορά δυναμικής των δυο συλλόγων ενώ το αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο ΑΟΞ εκτός από τα έξι τέρματα είχε και τέσσερα δοκάρια.

Στο 9ο λεπτό σε κόρνερ του Κιαχίδη , κεφαλιά Μαλαδένη και 1-0. Στο επόμενο μόλις λεπτό με γκολ…από την σέντρα, η Δόξα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μιχαηλίδη που “κρέμασε” τον Αραμπατζή.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν μονόλογος με τέσσερα δοκάρια για τον ΑΟΞ και γκολ με τους Τάσο Καρακάση (βολίδα 23′) , Κιαχίδης (45′), 58′ και 77′ Μελισσόπουλος (πανομοιότυπα γκολ με σουτ έξω από την περιοχή), και πέναλτι του Κρυστάλη στο 64′ που αποτέλεσε και το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι εισήλθαν οι Αποστολίδης (επιστροφή έναν γύρο…σχεδόν μετά από τον τραυματισμό του), Κρυστάλης, Καλαϊτζής , Σιάκκας (πρώτη εμφάνιση του τερματοφύλακα στην θέση του Αραμπατζή στο 82′).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button