Αγώνας Σπόρ

Κάλεσμα του Παύλου Μελά Κουτσού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Το περασμένο Σάββατο , 6 Απριλίου 2024, η ομάδα μας σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ά ΕΠΣ Ξάνθης . Μια κατάκτηση η οποία ήρθε μετά από μια τεράστια προσπάθεια ποδοσφαιριστών , προπονητή και διοίκησης και φυσικά τους φιλάθλους που μας πίστεψαν , οι οποίοι όλη την χρονιά έδωσαν τα πάντα ,ώστε να φτάσουμε στο σήμερα και στην σημερινή μας επιτυχία!
Είχαμε την χαρά φέτος να ζήσουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα , με αρκετές ομάδες να διεκδικούν την κορυφή , αρκετές βαθμολογικές ανατροπές και φυσικά με πολλά παιχνίδια που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ! Κομμάτι αυτού του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος βέβαια δεν ήταν μόνο η ομάδα μας, αλλά κάθε σωματείο που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα και έβαλε το λιθαράκι του ώστε να παρακολουθήσουμε μια συγκλονιστική σεζόν . Σε αυτό το σημείο , θα θέλαμε να ευχαριστούμε ολα τα σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Ξάνθης. Συγκεκριμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες : ΑΟ Βιστωνίδα , Ασπίδα Ξάνθης, Ορφέας Ξάνθης , Απόλλων Ξάνθης , Φίλιππος Δροσερού ,Ελπίδα Γενισέας , ΑΠΟΞ, Ατρόμητο Χρύσας , Αναγέννηση Θαλασσιάς, Κεραυνό Λευκόπετρας και Ηρακλή Νέου Ζυγού
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε σε αυτό το σημείο , την ΕΠΣ Ξάνθης ,για την άψογη συνεργασία της όλη την αγωνιστική σεζόν και φυσικά την επιτροπή διαιτησίας και όλους τους διαιτητές .
Ακόμα ένα ξεχωριστό ευχαριστώ , στα ΜΜΕ της πόλης μας, τα οποία με το ρεπορτάζ τους αλλά και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό , κάλυπταν κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος και της ομάδας μας αλλά και όλου του πρωταθλήματος !
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΕΣΤΑ
Αυτό το Σάββατο , μετά την αναμέτρηση με την Ασπίδα Ξάνθης , θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μας, στο σπίτι μας, η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ! Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να προσκαλέσουμε ΟΛΑ τα σωματεία της πόλης μας ( Ά ΚΑΙ Β´ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ), τα ΜΜΕ και φυσικά όλους τους φίλους του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου ,σε αυτή την μεγάλη γιορτή της ομάδας μας και του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου ! Στον Παύλο Μελά Κουτσού , στοχεύουμε το ποδόσφαιρο να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει και η παρουσία σας στην γιορτή μας θα μας τιμούσε και θα μας χαροποιούσε !
Σας ευχαριστούμε για την αξέχαστη αυτή ποδοσφαιρική χρονιά!
Το Δ.Σ του Παύλου Μελά Κουτσού

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button