Αγώνας Σπόρ

Με δυο νέους…συνεχίζει τη δράση του ο ΑΟΞ

Le Chalet, 16:00

Με αντίπαλο τον ΑΠΟΞ Ραιδεστού στις εγκαταστάσεις του Le Chalet, Κυριακής και ώρα 16.00,  στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής η ομάδα μας θέλει να νικήσει συνεχίζοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Μέχρι τώρα με 20/20 νίκες και τέρματα 107-5 υπέρ της , έχοντας εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ και παράλληλα την είσοδο της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης με αντίπαλο τον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ, το συγκρότημα του Νίκου Ανθόπουλου αποδεικνύει πώς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα. Δεδομένο που στόχος είναι να ισχύει και την Κυριακή απέναντι σε έναν σεβαστό αντίπαλο που πραγματοποιεί εξίσου καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Είναι η τελευταία τριάδα αγώνων, που ξεκινάει από το -τυπικά- εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του ΑΠΟΞ Ραιδεστού και ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Σταυρούπολη και Σήμαντρα που ολοκληρώνουν την σεζόν για το πρωτάθλημα. Έπεται ο τελικός κυπέλλου τον Μάιο.

Ο Νίκος Ανθόπουλος επέλεξε δύο νέους ποδοσφαιριστές στην αποστολή από το τμήμα Κ-14 συνεχίζοντας όσα στοχεύει το αγωνιστικό τμήμα. Την σταδιακή ενσωμάτωση νέων παιδιών από τις υποδομές στην αντρική ομάδα. Τα Κ-14 άλλωστε είναι ένα τμήμα που γνωρίζει καλά ο ίδιος του καθώς ηγείται στο τεχνικό κομμάτι παράλληλα με τους “μεγάλους”.

Ο 14χρονος Άγγελος Αναγνωστόπουλος (αμυντικός) θα συνοδεύσει τον Καμίλη (επιθετικός) που έπαιξε ήδη στο Σέλινο και μάλιστα διαμόρφωσε με τέρμα το τελικό 0-2.

Τερματοφύλακες
Αραμπατζης Π
Σιάκκας

Αμυντικοί
Ανηπαρόπουλος
Καλαϊτζής
Κιαχίδης
Μαλαδένης
Κιουρτ
Καρακάσης Β.
Αναγνωστόπουλος

Κεντρώοι
Κρυστάλλης
Φλώρος
Κουτσομιχάλης
Σπυριδωνίδης
Χαριτίδης
Ιντζέ

Επιθετικοί
Δάγκας
Καρακάσης Αν.
Μοσχόπουλος
Αποστολίδης
Καμίλης

Σημαντική λογίζεται η επιστροφή του 15χρονου Αποστολίδη στα εξτρέμ που μετά τον τραυματισμό του στα Κιμμέρια έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, ένα παιδί που ως εκείνη την στιγμή ήταν βασικότατος στα εξτρέμ. Επιστρέφει επίσης ο Τάσος Καρακάσης από την τιμωρία δύο αγωνιστικών λόγω καρτών ενώ εκτίουν και επιστρέφουν στο επόμενο ματς οι Βαφειάδης και Μελισσόπουλος που θα λείψουν.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button