Ανακοινώσεις

«Στήριξη της Στάσης Εργασίας της ΟΣΥΑΠΕ την Πέμπτη 15.2.2024 από τις 11:30 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου και Παράσταση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στην Κεντρική Πλατεία στις 18:00»

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης στηρίζει την Στάση Εργασίας της ΟΣΥΑΠΕ και καλεί τους πρωτοβάθμιους συλλόγους και τα συνδικαλιστικά στελέχη πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημοσίου Τομέα, κάνοντας χρήση των σχετικών αδειών και διευκολύνσεων, να δώσουν δυναμικό «παρών» στην πανελλαδική στάση εργασίας, στις 15 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11:30 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου και να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης (Νομαρχία).

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία από το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης!

Καλούμε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς του Νομού, να λάβουν μέρος στις συγκεντρώσεις της ΟΣΥΑΠΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς, χορήγηση αποζημιώσεων, μέτρα για την ακρίβεια!

Στελέχωση, μέσα και εξοπλισμό για τις υπηρεσίες, ώστε να καθίστανται ικανές, να καλύπτουν τις βασικές, ουσιώδεις, καθημερινές ανάγκες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Καλούμε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 18:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Ξάνθης να δώσουν δυναμικό και αγωνιστικό παρών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ             ΕΡΙΦΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button