Αγώνας Σπόρ

Η 20αδα του ΑΟΞ ενόψει Σταυρούπολης

Εκτός έδρας αναμέτρηση για τον ΑΟΞ για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β! ΕΠΣ , πάντα καιρού επιτρέποντος. Σε μια Ξάνθη που βρέχει ασταμάτητα από την χτεσινή ημέρα ενώ στον ορεινό όγκο κυριαρχεί η χιονόπτωση οπότε σε συνδυασμό με την ψυχρή μάζα δημιουργούνται δύσκολες συνθήκες για την διεξαγωγή τοπικών αγώνων ακόμα και για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων.

Βάση των ανωτέρω καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αγώνες της Α! ΕΠΣ Ξάνθης και είμαστε στην αναμονή για το τι μέλλει γενέσθαι στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε.

Ο ΑΟΞ έχει τώρα το 9/9 στο πρωτάθλημα , έχει κάνει το ρεπό του και μένουν τρεις αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Η Σταυρούπολη εκτός έδρας, τα Σήμαντρα με δεύτερο σερί εκτός και τέλος η ΑΣΠΙΔΑ Β εντός έδρας. Η ομάδα της Σταυρούπολης που αύριο η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη της(11:00, εκτός έδρας) βρίσκεται στην ένατη θέση με 12 βαθμούς και τέρματα υπέρ με 25-20. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιαπουτζής, και επόπτες οι Χρυσέλης Γ., Χάνδρος.

Η αποστολή που επέλεξε ο Χρήστος Μαλαδένης περιλαμβάνει τους κάτωθι είκοσι :

Τερματοφύλακας : Αραμπατζής – Σιάκκας

Δεξιοί Μπακ : Ανηπαρόπουλος

Αριστεροί Μπακ : Κιαχίδης – Φερεντίνος

Στόπερ : Κιουρτ – Καρακάσης Βαγγέλης – Βαφειάδης – Μοσχίδης

Αμυντικοί Μέσοι – Επιτελικοί : Καρακάσης Τάσος – Κουτσομιχάλης – Μαλαδένης Βαγγέλης – Σπυριδωνίδης – Κρυστάλλης – Φλώρος

Εξτρέμ : Μιχάλης Μαλαδένης – Αποστολίδης – Μοσχόπουλος

Επιθετικοί : Μελισσόπουλος – Δάγκας

Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους οι : Παππάς – Λαζαρίδης – Ραφαήλ Μαλαδένης – Χαριτίδης – Φικρή – Χατζηγιαννάκης – Γιώργος Μαλαδένης .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button