Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – ΑΠΟΞ Ραιδεστός 5-1

Σε ένα παιχνίδι – κεκλεισμένων των θυρών- που κυριάρχησαν…τα πανέμορφα τέρματα , ο ΑΟΞ επικράτησε με σκορ 5-1 του ΑΠΟΞ Ραιδεστού κάνοντας το 9/9 στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα μας βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία, πέντε βαθμούς από τον δεύτερο και μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Την επόμενη Κυριακή στις 11:00 εκτός έδρας με την Σταυρούπολη και το νέο έτος δεύτερο σερί εκτός έδρας με τα Σήμαντρα. Τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την Ασπίδα Β! , αγώνας που θα ολοκληρώσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που -φυσιολογικά- αποτελεί έναν σταθμό αναφοράς με σύντομη παρουσία για τον σύλλογο μας στην επανεκκίνηση του, φιλοδοξώντας με σοβαρότητα και πίστη στο πλάνο κάτι αντίστοιχο να γίνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α ΕΠΣ .

H ENΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ 4-3-3

Επί της ουσίας 4-1-2-3 με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή, στα άκρα της άμυνας οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης ,στα στόπερ οι Β. Καρακάσης και Μοσχίδης , στον άξονα “κόφτης” ο Κουτσομιχάλης με ελεύθερους μπροστά του τους Σπυριδωνίδη και Μαλαδένη Βαγγέλη, κορυφή ο Μελισσόπουλος και στα εξτρέμ οι Τ. Καρακάσης και Αποστολίδης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

Μονόλογος επιθετικός, όπως είναι φυσιολογικό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε ανοιχτά και προσπάθησε να αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο. Στο 9ο λεπτό κόρνερ Κιαχίδη, προβολή Κουτσομιχάλη και αιφνιδιασμός του αντίπαλου τερματοφύλακα, 1-0 για τον ΑΟΞ. Στο 18′ είχαμε…το γκολ της αγωνιστικής. Ο Αποστολίδης πέρασε από τα δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του, η μια τρίπλα μάλιστα με περιστροφή 180 μοιρών, πάτησε περιοχή , πλάσαρε εύστοχα, όλα…υπέροχα και 2-0 για τον 15χρονο εξτρέμ της ομάδας μας. Πόσο κρίμα ειλικρινά αυτά τα παιχνίδια να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και να μην δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο μας να δει από κοντά αυτό το τέρμα, όπως και τα υπόλοιπα.

Στο 26′ άλλη…ομορφιά. Τρίπλα του Μελισσόπουλου από την αριστερή μεριά της περιοχής, ψηλοκρεμαστό σουτ, υπέροχο γκολ από δύσκολη γωνία και 3-0.

Στο δεύτερο μέρος εισήλθαν οι Δάγκας, Κρυστάλλης , Μιχάλης Μαλαδένης , Μαλαδένης Γιώργος και Φερεντίνος αντί των Βαγγέλη Μαλαδένη, Σπυριδωνίδη, Κουτσομιχάλη, Μελισσόπουλου και Ανηπαρόπουλου.

Στο 65′ όμορφο δυνατό σουτ του Κιαχίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα, 4-0, ήταν δύσκολο να το “βγάλει”.

Στο 80′ ακόμα ένα υπέροχο τέρμα. Ο νεαρός Δάγκας ως αριστερός εξτρέμ πήρε την μπάλα, έκανε ένα τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή και 5-0 ο ΑΟΞ. Ως απάντηση ο Ραιδεστός σε όλα αυτά, μας φύλαξε μια όμορφη ατομική προσπάθεια του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου που με ψηλοκρεμαστό τεχνικό σουτ μείωσε σε 5-1, τέρμα που χειροκροτήθηκε από όλους όσους ήταν στο γήπεδο.

Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα μας και πάμε στην επόμενη ημέρα με αισιοδοξία. Ο αγώνας μεταδόθηκε από το LEGA TV και μπορείτε να τον δείτε ολόκληρο στο παρακάτω Link.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button